2777
2789
عنوان

بستمه امو دادن یکی دیگه

220 بازدید | 11 پست

ی چیزی سفارش داده بودم اینترنتی اوردن اداره پست نمیدونم بستمو دادن ب کیی 

اعصاابم خییلی خورده هاااا

سری قبل هم بستمو داده بودن ب همسایمون تا بده بهمون 

اما این سری نمیدونم چیکارش کردن حتی از همسایمونم پرسیدم گفتم شاید داده باشن بهش یادش رفته بده ولی گفت نداده بهم 

ب نظرتون میتونم پیگیریش کنم اخههه این همه پول داده بودم جاااششش

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وا

خب کد رهگیریشو نگرفتی از فرستنده پیگیری کنی؟

کد رو تو سایت پست بزن قشنگ موقعیت مرسوله رو برات میاره

تازه بسته بیمه میشه نرسه خسارت بهت میدن

سقراط میگه:وقتی دیدید سایه انسان های کوچک در حال بلند شدن است... بدانید آفتاب سرزمین شما در حال غروب کردن است.
وا خب کد رهگیریشو نگرفتی از فرستنده پیگیری کنی؟ کد رو تو سایت پست بزن قشنگ موقعیت مرسوله رو برات م ...

منم از همینجا فهمیدم دیگه 

تو سایت میزنه تحویل گیرنده داده شده ولی ندادن بمن

حالا تو از کجا پیگیری کردی فهمیدی بسته رو آوردن تحویل کسی دیگه دادن؟مامور پست مگه زنگ بقیه رو میزنه؟نمیشه که

سقراط میگه:وقتی دیدید سایه انسان های کوچک در حال بلند شدن است... بدانید آفتاب سرزمین شما در حال غروب کردن است.
حالا تو از کجا پیگیری کردی فهمیدی بسته رو آوردن تحویل کسی دیگه دادن؟مامور پست مگه زنگ بقیه رو میزنه؟ ...

زنگ نزده تو کوچه دیده داده بهش 

من از سایت فهمیدم کدرهگیری روزدم نوشته تحویل گیرنده داده شده بسته ولی گیرنده ای ک من باشم بسته ای نکرفتم

منم از همینجا فهمیدم دیگه  تو سایت میزنه تحویل گیرنده داده شده ولی ندادن بمن

خب پس شکایت کن.با پیشتاز فرستاده بودن یا سفارشی؟پیشتاز باید امضا بگیره وگرنه تحویل نمیده

زنگ نزده تو کوچه دیده داده بهش  من از سایت فهمیدم کدرهگیری روزدم نوشته تحویل گیرنده داده شده ب ...

کی رو دیده؟خب تو از کجا اینارو فهمیدی؟الان یعنی میدونی کی گرفته ولی به تو نمیده؟

خیلی عجیبه مامور پست اصولا زنگ در گیرنده رو فقط میزنه