چهار روز ب پری بتا ۴۹ روز پری ۲۴۸ هفت روز بعده پری ۴۲۵ ده روز بعد پری ۴۲۹ و در نهایت دوازده روز بعد پری ۳۴۴ ک سونو گفت حاملگی خارج رحمی در تخمدان راست توده ۱۸*۱۶ دکتر گف عدد بتات داره میاد پایین دیگه نیازی ب دارو نیست برای سقط هیچ دردی هم نداشتم من جمعه خونریزی کردم و دو روز بعدش ی چیزی شبیه لخته کمی بزرگ پوست مانند بود دفع کردم گفتم حتما همونه ک دفع شد و راحت شدم خونریزیمم کمه الان دوباره بعد هفت روز از اخرین آز خونم آز دادم گفتم با وجود خونریزی و دفع حتما صفر شده در کمال تعجب شده ۱۰۱۰ یعنی هردوروز یک و نیم برابر شده درحالی ک بتای های قبلی رشد کند داشتن
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
باز سونو نوشت برام رفتم چیزی نشون نداد دکترم میگه حتما دو قلو بوده یکیش سقط داره میشه یکیشم داره تشکیل میشه عدد بعد پایین اومدن طبیعی رفته بالا 😭مگه چنین چیزی ممکنه ؟
تو سونو چیزی ندید و گفت همه چی طبیعی هست خارج رحمی هم چیزی نیست
پس چرا ایقد ترسیدز خداروشکر بارداری دیگه
خدایـــــــــــــا؛ بابت هر شبی که بی شکر تو سر بر بالین گذاشتم بابت هر صبحی که بی سلام به تو آغازش کردم بابت لحظات شادی که به یاد تو نبـــــودم بابت هر گره که به دست تو باز شد و من به شانس نسبتش دادم بابت هر گره که به دستم کور شد و تو را مقصر دانستم بابت همه گناهانی که مرتکب شده ام و همه گناهانی که بعدامرتکب میشوم مرا ببخش و گنهانم را به نیکی تبدیل فرما ای کریم
بچت هنوز کوچیکه چندروز دیگه آزمایش بده ببین بتا چطوری رفته بالا بعد اگه دکترت لازم دیدبرات سنو مینویسه نگران نباش
خدایـــــــــــــا؛ بابت هر شبی که بی شکر تو سر بر بالین گذاشتم بابت هر صبحی که بی سلام به تو آغازش کردم بابت لحظات شادی که به یاد تو نبـــــودم بابت هر گره که به دست تو باز شد و من به شانس نسبتش دادم بابت هر گره که به دستم کور شد و تو را مقصر دانستم بابت همه گناهانی که مرتکب شده ام و همه گناهانی که بعدامرتکب میشوم مرا ببخش و گنهانم را به نیکی تبدیل فرما ای کریم