2777
2789
عنوان

پسرم مشکوک به اوتیسم هست

13105 بازدید | 60 پست

من اصلا یه ذهنیت دیگه ای درباره اوتیسم داشتم اینکه افراد اوتیستیک دوست ندارن لمس بشن یا از حرکت چرخشی خوششون میاد درحالیکه پسر من هیچکدوم اینا رو نداره ولی وقتی بیشتر درباره ش خوندم دیدم بیشتر علائمی که معلم مهدکودک پسرم روشون تایید میکنه جزو علائم اوتیسم هست من نهایتش فکر میکردم ممکنه بیش فعال باشه الان خیلی شوکه م یک هفته س که دارم مدام پیج های اینستاگرام و گوگل رو مطالعه میکنم و بیشتر مطمئن میشم که علائم اوتیسم رو پسرم داره یک و نیم ماه دیگه هم نوبت دکتر داره پسرم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب؟؟راه درمانی هم داره؟

-اگه من نباشم صبح کی بیدارت میکنه؟                                  +شاش😅😅😐😐   من یه دخترم از جنس خرداد، مغرور و شیطون ‌..از اونایی که تیپ دخترونه و خاص میزنن عطر تلخ و مردونه دوس دارن..                 ۹۹/۹/۱۰میبینمتون(فان)😅🤪🤭

عزیزم نگران نباش انشالله ک نباشه

بعضی بچه ها علائمشو دارن ولی ب مرور زمان از بین میرع و با اوتیسم اشتباه گرفته میشه

منو اذیت نکنید اون خداست ک بخشنده ومهربونه من سلیطه و وحشی ام...                                                باردار نیستم تیکر تولد گل پسر مامانی😍

میشه یکی از علائم پسرتو بگی

من خودم با اینکه ۲۳ سالمه اخیرا حس میکنم اوتیسم دارم

تیکر بارداری نیست                                                                                                  این آخرین فرصته                                                             شُد شُد،نشد رهاش میکنم