2777
2789

هیچ یک از کارام درست پیش نمیره ،تا بحال نشده یه شب هم بدون فکر منفی به خواب برم دیگ دارم دق میکنم بخدا درضمن سه ساله این جوری شده زندگیم ،سه ساله هر کاری رو شروع کنم درست پیش نمیره طوری که حتی دکتر رفتنم هم برام مکافات شده یعنی اون دکتری که هر روز خدا مطبش بازه روزی که من بخام برم یا بسته است یا خودش نیومده گاهی وقتا میگم حتما منو طلسم کردم چرا اخه اینجوری گوه شانسم

😒هر وقت موفق به فریب دادن کسی شدی به فکر نکن که چقدر احمق بوده به این فکر کن چقدر بهت اعتماد داشته😓

به خودت تلقین نکن حتی اگر واقعا بد شانسی

من نمیدونم تو تناسخ های بعدی قراره چی بشم ولی شاید همون حسرتی باشم که به دل میمونه؛شکوفه ای که قبل از شکفتن از سرما میمیره؛ رودی که هیچوقت به دریا نمیرسه و خشک میشه؛ شایدم باز یکی باشم که دوستت داره ولی نمیتونه داشته باشدت....کیدراما فقط کیدراما نیست یه سبک زندگیه:)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فک کنم زیادی سخت میگیری دوستم 

انرژیتو مثبت کن مسلما انرژی مثبت جذب میکنی

میدونم امشبم از خواب میپرم 😥 از گریه تا سحر خوابم نمیبره😭 این زنده موندنه؟ هه 😏 بازنده موندنه!!! بی دوست زندگی مرگ از تو بهتره ..‌‌‌. اون رو برو داره پرواز میکنه 😇 میبینمش هنوز از پشت پنجره🎇 هی دست تکون میدم🙆‍♀️ هی داد میزنم😣 اون سنگدل ولی هم کوره 🙈هم کره🙉 حتی اگه من از این عشق بگذرم🏃‍♀️ قلب شکستم 💔 از حقش نمیگذره☹ هه... دوران گیجی و سرگیجگیت گذشت محکم بشین دلم این دوره آخره😇
فک کنم زیادی سخت میگیری دوستم  انرژیتو مثبت کن مسلما انرژی مثبت جذب میکنی

نه بخدا هیچوقت سخت نگرفت هیچی رو بخدا حتی ساده ترین چیزا هم اگه من بخام غیب میشه

😒هر وقت موفق به فریب دادن کسی شدی به فکر نکن که چقدر احمق بوده به این فکر کن چقدر بهت اعتماد داشته😓
چون همیشه نیمه ی خالی لیوانو میبینی.

نه والا همیشه به کم قانع بودم و هستم 

نه والا همیشه به کم قانع بودم و هستم 

از اون لحاظ نمیگم.منظورم اینه که اتفاقات خوب رو زود فراموش میکنی و اتفاقات بد رو تو ذهنت پررنگ میکنی.

به هرکس به اندازه ی ظرفیتش محبت کن🤏                                        لینک حذف تاپیکهای درخواستی