2777
2789

یعنی میشه تا پس فردا امام زمان عیدی منو روز تولدش بده منم مادر بشم  

یا امام زمان دستامو خالی برنگردونه محتاج یه نگاهتونم آقا، خانومای گل فدای دل مهربونتون یه صلوات مهمونم کنید حاجت روا بشم انتظار خیلی سخته... دیگه از شوهرمو خانوادم خجالت میکشم😢 وقتی داداشم میگه پس کی میخوای منو دایی کنی خرد میشم لبخند الکی میزنم، وقتی خبر بارداری یکی رو میشنوم و ناراحت میشم و دلم میلرزه از خودم بدم میاد که حسادت میکنم اما دست خودم نیست، وقتی شوهرم خبر بارداری هیج کسی رو بهم نمیده و بعدا میفهمیدم میدونسته و به من نگفته غصه نخورم میخوام بمیرم آخه قربون عظمتت برم خدای خوبم چرا من تو این دنیا همه چیرو با جون کندن باید بدست بیارم😢 خدای خوبم مصلحتتو به نفع دل من تغییر بده قربون مصلحتت، بنده ات کم آورده بنده ضعیفت کم طاقته 😭😭

خدایا متشکرم بابت تو دلیم😍😍😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ایشالله این ماه مامان بشی یه دوقلوی خوشگللللللل

ما قدبلندا واژه ای به اسم "این" نداریم چون از ارتفاعی که ما نگاه می کنیم همه چی "اونه"😍 آقایون داداشم گوفته باشم اینجی کولوهومش باس ماس،این تاپیک اون تاپیک لایک کامنت ماس ماس، آبجیا فدامدا😁  نی نی سایت نیست که ننه سایته🤐..کوردم 🥰و اهل سنت🥰 افتخارمه.. کسی توهین کنه به شدت باهاش برخورد میکنم  پس احترامتو دوس داری  نگه دار اون لامصبوووو😒 اگه با نظرم مخالفی محترمانه بگو روسرما جا داری وگرنه بد رو با بدتررررر جواب میدم پس ریپلای نکن😊اگه نظرات  و عقایدمون باهم فرق داره دلیل بر این نیست که حق باتوعه و تو راست میگی شاید بااااورت نشه ولی فقط من یه آدم دیگه م همین😉.من از ۲۴ساعت شبانه روز ۲۰ ساعت گوشی دستمه وقتی جوابتو ندادم مثبت فکر نکن بدون باهات حال نمیکنم

ناراحت نباش منم بیبی زدم سرشب منفی بود خیلییییی امیدوار بودم نمیدونم چرا.... 

حکمتش چیه 

خداجووونم سپاسگذارم بابت هدیه قشنگت که بعد از ۲ سال و نیم انتظار  تو دلم گذاشتی و تیکرمو واقعی کردی در تاریخ ۱۱ تیر ماه ۹۹ 🙏❤عشقای مامان بابا ما عاشقتونیم انشالله سلامت بیاین بغلمون😍امشب تولد امام رضاس خدایا به حق امام رضا دامن همه منتظرا سبز بشه به زودی❤🙏الهی امین🙏❤

انشاالله که عزیزم حاجت روا بشی 

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 

میشه برای حاجتم یه صلوات بفرستید