2777
2789

عرق بومادران یک لیوان بعد هر وعده غذایی

وعده ی غذایی و تقسیم کن وعده های بیشتر و غذای کمتر

بعد از غذا دراز نکش و همین

من نکنم نظر به کس جز رخ دلربای تو💜(همسرم)💖اگ امضامو میخونی ممنون میشم با دل پاکت برای سلامتی و آرامش خانوادم صلوات بفرستی💜

من چای بابونه مبخورم بهتر شدم نحوه دم کردنشم مثل چای سیاه هست برای خوشمزه تر شدنش میتونی با نبات بخوری

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من چای بابونه مبخورم بهتر شدم نحوه دم کردنشم مثل چای سیاه هست برای خوشمزه تر شدنش میتونی با نبات بخو ...

دیگه سوزش معده نداری؟ من که تا غذا میخورم سریع گشنه میشم 

دهنت بو نمیده؟ 😉

دیگه سوزش معده نداری؟ من که تا غذا میخورم سریع گشنه میشم  دهنت بو نمیده؟ 😉

اره بهتر شدم ،از وقتی قرنطینه شد خیلی پر خوری کردم اینطور شدم ،سعی میکنم حتی اگر گشنمم بشه روهم نخورم چون دوباره اینطور میشم ،طبع بدنتو چک کن ،طبع غذاهایی که میخوری تونت چک کن سردارو معتدل کن وبیشتر گرم بخور واینکه بوی بد دهنم بخاطر اون اسید معدست که میاد تا گلو :(((

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲