2777
2789

سلام دوستان 

مارک عالی واسه دستمال مرطوب واسه تعویض نی نی و پوشک معرفی کنین،قیمتش مهم نیس ،

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دستمال مرطوب هر دفعه یه مارک میگیرم آخه من حتما دستمال مرطوبو اول یه آب میزنم که مواد شیمیاییش بره.ولی پوشک بی بی کینگ میگیرم از این جدیداش که رنگشون سفیده.عاااالیه هم قیمتش هم کیفیت

یک بسته از هر مارک که دلت میخواد بگیر ولی صبر کا ببین به بچه می‌سازه یا نه، این که یه نفر بگه فلان برند عالیه یعنی به بچه خودش ساخته، یکی دو تا از دو تا برند خوب بگیر صبر کن ببین بچه دوستش داره به بدنش می‌سازه حساسیت نمیاره سایزش مناسبه بعدی ها رو بخر

ای پرچمت ما را کفن، وطن!🇵🇸❤️🇮🇷

پماد چی بگیرم عزیزم واسه دور ازجونش سوختگی پاش،قدیما کالاندولا میزدم ولی میگن کورتون داره توش

کالاندولا گیاهی هیدروکورتیزون کورتون داره..

من مولفیکس استفاده کردم  خیلی خوب بود چون پوست دخترم حساس بود و ادرارش تندبود مولفیکس بهش میساخت

أَلَیْسَ اللَّهُ بِكَافٍ عَبْدَهُ؛ آيا خدا كفايت‏‌كننده بنده‌‏اش نيست
یک بسته از هر مارک که دلت میخواد بگیر ولی صبر کا ببین به بچه می‌سازه یا نه، این که یه نفر بگه فلان ب ...

چون مارکای تو بازار نمیدونم چیه گفتم بپرسم،احتمالا مارکای قدیم دیگه نیس با این وضع تحریم و اینا 

ولی واسه سایز حق با شماس ،فعلا میخام سایز ۰و۱بگیرم پوشک 

پماد زینک اکساید فیروز معجزه میکنه.من از مارکای خارجی ام استفاده کردم ولی واقعا این عالیه.

من اصلااا دستمال مرطوب برای دخترم استفاده نکردم.مگه فقط برای بیمارستان و مهمونیی که هیچی همراهم نبود.

عزیزاینا هرچقدرم مارک خوب بگیری بازم عطر داره مواد شیپیاییه.

من پنبه میگرفنم همیشه همراهم بود با ی لگن خیلی کوچولو اندازه جای صابون.ی ذره اب ولرم توش میریختم و با پنبه و اب ولرم دخترمو پاک میکردم.از روزی ک دنیا اومد تا الان ک هفت ماهشه هنوز یکبارم نسوخته پای دخترم