2777
2789
من از يه عطاري كه خودش طب سنتي خونده پرسيدم خودشم استفاده كرده بود آقا بود نوك انگشتاش رنگ حنا شده ب ...

یاخدا اخه کی میتونه چهار ساعت تو حموم تو حناباشه..من این اطلاعات از پیج یه محصل طب اسلامی متوجه شدم..تو اینستا hajiii.blog میخوای فالوشون کن تو هایلایت ها هست کاملش...بنظر شخصیم این مدت زیاده و ادم زده میشه خوبه مثلا هفته ای یبار بزنی دیگه حداکثر نیم ساعت

یاخدا اخه کی میتونه چهار ساعت تو حموم تو حناباشه..من این اطلاعات از پیج یه محصل طب اسلامی متوجه شدم. ...

آره منم خيلي تعجب كردم چون خودش انجام داده بود باز آخر كه ميخواستيم بريم دوباره پرسيدم يه بار ديگه توضيح ميديد بازم همينو گفت اينجوري باشه كه نميدونم فكر كنم كلا قرمز بشيم حتما عزيزم ممنون از راهنماييهات خيلي لطف كردي شما خودتون اين روش رو انجام داديد؟موها قرمز نميشه به نظرتون رنگ موهام طبيعيه خرمايي دوستشون دارم نميخوام عوض بشن 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره منم خيلي تعجب كردم چون خودش انجام داده بود باز آخر كه ميخواستيم بريم دوباره پرسيدم يه بار ديگه ت ...

با یه ربع بیست دقیقه قرمز نمیشه..خواهش میکنم عزیزم فقط متوجه نشدم اگه موی بدن منظورتونه رنگ نمیگیره اگه موی سر منظورتونه حنا تو بیست دقیقه واسه (مو) خاصیتی نمیده حداقل باید ۲ ساعت رو مو باشه که خاصیت بده(که تو دو ساعت رنگ میده مگر اینکه یسری چیزا ترکیب کنی باهاش) شما بعد نوره به گردن تا مچ پا هم بزنی کفایت میکنه

دوست خوبم براي خواص حنا بدون رنگ گرفتن مو ميشه حنا با روغن زيتون مخلوط كنم بذارم ؟فكر ميكنم اينطوري رنگ نده توي يه تاپيكي از دوستان خوندم فقط آب ديگه نبايد بريزيم درسته؟ببخشيد خيلي مزاحمت شدم عزيزم