2777
2789
عنوان

درد واژن در بارداری

93 بازدید | 11 پست

۳۰ هفته و ۴ روزم از دیشب خیلی درد واژن دارم در حدی که اگه درازم بکشم ولی یه تکون کوچیک بخورم درد میکنه.بچمم یا بریچه یا عرضی کسی میدونه این درد طبیعیه یا نه اصلا نمیتونم هیچ کاری کنم خیییلی درد دارم

ئاخ دونیا پیرت کردم.هه ناسه کانم هاکان و ژیکان
طبیعیه عزیزم من از هفته ۹این درد رو دارم تا الان اب هویج بخور یکم موثره 

یعنی در حد من درد داری که نتونی تکون بخوری؟؟همش میترسم رحمم باز بشه.شما رفتی دکتر گف طبیعیه؟؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یعنی در حد من درد داری که نتونی تکون بخوری؟؟همش میترسم رحمم باز بشه.شما رفتی دکتر گف طبیعیه؟؟

اره بابا من وحشتناک بودم الانم دراز میکشم دیگه نمیتونم پاشم😂

اره طبیعیه اصلا نگران نباش هورمون ریلکسیشن وترد رحم میشه ک زایمان رو راحت کنه بخدا همین درد داری

اره بابا من وحشتناک بودم الانم دراز میکشم دیگه نمیتونم پاشم😂 اره طبیعیه اصلا نگران نباش هورمون ریل ...

خب خداروشکر.ولی خدااا من هنوز کلی مونده تا اخر یعنی اینجوریم😐😐😣😣.اره البته فشار زیادیم رو معدمه و بعضی وقتا تو واژنم انگار تکون میخوره که کلی درد داره

خب خداروشکر.ولی خدااا من هنوز کلی مونده تا اخر یعنی اینجوریم😐😐😣😣.اره البته فشار زیادیم رو معدمه ...

من از هفته ۹داشتم عزیزم هنوزم هست ی زمانی خیلی شدید میشه ک حتی راه نمیتونم رم هر چقد ب اخراش برسی بهتر میشی

بچه ات بریچه مگه؟

این درد اصولا ربطی ب طرزقرار گرفتن بچه نداره بخاطر همون هورمونه

من از هفته ۹داشتم عزیزم هنوزم هست ی زمانی خیلی شدید میشه ک حتی راه نمیتونم رم هر چقد ب اخراش بر ...

اره بریچه گفتم شاید بخاطر بریچ بودنشه .اخه من نداشتم از دیشب شروع شده حتی وقتی عطسه میکنم کلی درد داره

من از هفته ۹داشتم عزیزم هنوزم هست ی زمانی خیلی شدید میشه ک حتی راه نمیتونم رم هر چقد ب اخراش بر ...

خوشبحالت تو ی هفته مونده 

اره بریچه گفتم شاید بخاطر بریچ بودنشه .اخه من نداشتم از دیشب شروع شده حتی وقتی عطسه میکنم کلی درد دا ...

خب بس پاهاشه داره میزنه ب واژنت دردت میاد چون میگی قبلا این دردو نداشتی

من اوایلش اینجور بودم بریچ بود فکر میکردم الان پاهاش میاد بیرون😂ولی طبیعیه اصلا نگران نباش