2777
2789
عنوان

کیا توی بورس هستن ؟؟

176 بازدید | 15 پست

سلام و عرض ادب بچه هایی که توی بورس هستن عرضه اولیه فردارو فراموش نکنین که فعلا با این اوضاعه کرونا و بسته بودن اصناف درامد توی بورسه  فوقالعاده س چه سهام بخری و بفروشی چه عرضه اولیه  . @sabadsaham این پیج اینستا هم اموزش میده همم سیگنال معرفی میکنه برای خرید 

سبد خودمم دستشه  گروه واتساپی هم داره خاستین بگین که بیاین اونجا 

الان اوضاع بورس خوبه؟میخوام سهام بخرم شک دارم

ممكنه با تزريق ارزي كه ايران وام گرفته و داره وارد ماركت ميشه ريزشي در ارزش طلا و دلار و شاخص بورس داشته باشيم اما موقتي و بعد صعود ادامه داره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

افتضاحه    

احتمالا بدون دانش و علم و سرخودی دارین معامله میکنین میتونین اموزش ببینین و یا از این پیج مشاوره بگیری و نتیجه ش رو ببینی اینقدی سوددهیش خوب هست که طی خبر وزیر اقتصاد  تمومی شرکت های دولتی هم وارد بازار بورس میشن 

میشه بگی من الان بخوام عرضه اولیه بخرم چیکار باید کنم

اگه کد بورسی دارین در اینستا پیام بدین تا اموزش ببینین ر هم کد بورسی ندارین ابتدا کد بورسی در یکی از کارگزاری های شهرتون مثل کارگزاری اگاه ثبت نام کرده و بعد از دریافت کد بورسی میتونین عرضه اولیه یا خرید و فروش کنین 

در حدود برج ۵ الی ۶ شاخص کل اصلاح میشه و تا اون موقع بنا به الان که نقدینگی بسیار بالایی وارد بورس شده و تمرکز دولت هم روی بورس گزاشته شده سود بسیار خوبی میده ولی با دونستن اینکه چی بخرین چی بفروشین در  اون دوماه که شاخص کل دچار اصلاح میشه مقدار سودهی مقداری کمتر میشه