2777
2789
عنوان

خانومای محترم سوال کمک کنید لطفا

121 بازدید | 12 پست
کسی میتونه کمک کنه لطفااااااااااااااااااااااا
انـصاف نـیـست

که دنـیا آنـقدر کـوچک بـاشد

کــه آدم هـای تـکـراری را روزی صـد بـار بـبیـنـی

و آنـقـدر بـزرگ باشد

کــه نتوانی آن کسی راکه دلت مـیـخواهد

حتی یک بار بـبیـنی...!!
اول سوالتو بپرس بعد هر کی بتونه کمکت می کنه عزیزم
عزیزان هر روزتون به رنگ عشق ❤       ‌‌ آرزو میکنم امروز مرغ آمین بیاید و بر آرزوهایتان آمین بگوید🙏                      امضای خدای مهربون پای همه ی آرزوهاتون❤                                  برای سلامتی همه ی بیمارا سه بار بگو " بسم الله الرحمن الرحیم بحق بسم الله الرحمن الرحیم "                               شاد و سلامت باشید 🌹
سؤالت چیه خانمی
 اجازه ندهید ذهنتان به بهانه ناراحتی فعلی تان از شما یک مظلوم و قربانی بسازد. احساس تاسف برای خود و بازگویی ماجراها برای دیگران،شما را در چرخه تکرار،اسیر نگه می دارد… #عزت_نفس

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کسی از اداره ثبت هست ؟ چند تا پلاک ثبتی دارم میخوام ببینم میدونید مال کجاس؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
انـصاف نـیـست

و آنـقـدر بـزرگ باشد

حتی یک بار بـبیـنی...!!
من نمیدونم شرمنده
عزیزان هر روزتون به رنگ عشق ❤       ‌‌ آرزو میکنم امروز مرغ آمین بیاید و بر آرزوهایتان آمین بگوید🙏                      امضای خدای مهربون پای همه ی آرزوهاتون❤                                  برای سلامتی همه ی بیمارا سه بار بگو " بسم الله الرحمن الرحیم بحق بسم الله الرحمن الرحیم "                               شاد و سلامت باشید 🌹
مرسی که حداقل گفتی نمیدونی
انـصاف نـیـست

و آنـقـدر بـزرگ باشد

حتی یک بار بـبیـنی...!!
چی ممنوع عزیزم من ادرس نمیخوام که میخوام بدونم به کدوم اداره ثبت میخوره اصلا تهرانه؟
انـصاف نـیـست

و آنـقـدر بـزرگ باشد

حتی یک بار بـبیـنی...!!
آخه عسل جون پلاک ثبتی رو که نمیشه بفهمی برای کجاست عزیزم منظورم از اداره ثبت ممنوع هست که بگن شاید دفاتر شهرداری بتونه بیدا کنه
یاسمین عزیزم http://photo.ninisite.com/Showphoto.aspx?vid=2014042810405911900 [smiley]s/sm_29.gif[/smiley] وبلاگ یاسمین www.yekfereshteh.persianblog.ir
مرسی
انـصاف نـیـست

و آنـقـدر بـزرگ باشد

حتی یک بار بـبیـنی...!!
مثل کد ملی نیست که بشه تشخیص داد برای چه شهریه ممکنه پلاک ثبتی تهران با مشهد یکی دربیاد
یاسمین عزیزم http://photo.ninisite.com/Showphoto.aspx?vid=2014042810405911900 [smiley]s/sm_29.gif[/smiley] وبلاگ یاسمین www.yekfereshteh.persianblog.ir
ولی عزیزم تو این مملکت کاری نشد نداره
انـصاف نـیـست

و آنـقـدر بـزرگ باشد

حتی یک بار بـبیـنی...!!