2777
2789
عنوان

تنبلی تخمدان

173 بازدید | 11 پست

خانوما من چند ماه دچار تنبلی تخمدان شدم از پریودای نا منظم و موهای زائدی که زیر چونم زد متوجه شدم. پریودام همیشه هر 28 روز بود ولی چندماه پیش 10 روز دیر کردم و ماه بعدش یه هفته که دکتر رفتم بهم برای 3 ماه قرص روکین داد که از روز 5 پریودم شروع کنم ولی چون خواهرم روکین خورده بود و چاق شده بود من نخوردم و دکتر تب سنتی رفتم بهم عرق رازیانه داد خوردم و اون ماه سر موقع پریود شدم ولی الان پریودام هر 30 روز شده و گفت دوباره بیا با سونو و ازمایش تیروئید. که بحث کرونا پیش اومد نرفتم.

اینم بگم اصلا چاق نیستم وفقط یکم شکم دارم که اونم دارم آب میکنم و ورزش میکنم ژیمناسنیک کارم.

دوتا بچه دارم و اصلا دیگه بچه نمیخوام

حالا میخوام از تجربه هاتون درباره تنبلی تخمدان بدونم و اینکه قرص روکین استفاده کردین

منم چند روز عقب میوفتاد برام متفورمین نوشت منظم شد

تازه لاغر هم میکنه

یک عصرِ دل انگیز،در ایوانِ پر از گل و آب پاشی شده روی صندلی های چوبیِ قدیمی همراه با صدای قِژ قِژِشان و آواز قناری ها😍تو با چایی در دست و،با آن لبخند جذابت خیره شده ای،به گلی که لا به لای موهای بافته ام جا خوش کرده💐 چایم را بدون قند خوردم بس که شیرین است😊 لبخندت حرف هایت به دلم مینشینند،آرامش دارند،مثل نشستن دانه های برف بر دلِ زمین،همانقدر لطیف،همانقدر آرام …❤همسرم از صمیم قلب عاشقتم مردِ،خوبه من❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

متفورمین شنیدم شما چه جوری میخوردین 

روزی دوتا ۵۰۰

البته روزی یدونه هم میخورن

یک عصرِ دل انگیز،در ایوانِ پر از گل و آب پاشی شده روی صندلی های چوبیِ قدیمی همراه با صدای قِژ قِژِشان و آواز قناری ها😍تو با چایی در دست و،با آن لبخند جذابت خیره شده ای،به گلی که لا به لای موهای بافته ام جا خوش کرده💐 چایم را بدون قند خوردم بس که شیرین است😊 لبخندت حرف هایت به دلم مینشینند،آرامش دارند،مثل نشستن دانه های برف بر دلِ زمین،همانقدر لطیف،همانقدر آرام …❤همسرم از صمیم قلب عاشقتم مردِ،خوبه من❤

فقط چون قند رو میاره پایین روزی دوتاش اذیتم میکنه سرم درد میگیره

یه مدت روزی یدونه میخوردم هم منظم شد هم سرم درد نمیگرفت

باز خوبه شما نى نى دارى ، من يك سال و نيمه ازدواج كردم و تنبلى دارم ، يه سقط هم داشتم 😔😔

منم با ورزش بهتر شدم ولى به من يه قرص ديگه داد سه ماه خوردم اسمشو يادم نيست ، به شددددت تهوع ميگرفتم