2777
2789

اگه دردت خیلیه برو دکتر حتما

تپلی یا لاغری؟

هر مرحله ای از زندگيت نياز به توئى متفاوت داره . اگه مدتيه تو يك مرحله گير كردى شايد وقتشه كه تغييراتى در خودت ايجاد كنی 😉

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم حتما باید بری دکتر

من یک دخترم امانه مثل دخترای دیگه من در کودکی سختیای زیادی کشیدم که بعضیاتون شاید توسنای بالاهم تحملشو نداشته باشین  قبلاً توامضام بود اما عوضش کردم چون نمی‌خوام غم گینتون کنم. ولی زورم میاد بعضیاتون زندگی خوبی دارین ولی بزم بهانه الکی میگیرین😐😐 لطفابرام دعاکنیم به هدفم برسم😘😘
اگه کبود برنگ سیاه شد و همچنان درد داره  شکسته یا ترک داره. اگر با کیسه یخ اروم شد  .ولی س ...

کبود نیست راه هم میتونم برم فقط موقع جابه جا شدن یه طرفم زیاد درد میکنه

لاغرم کبودی و اینا ندارم یه طرفم بیشتر درد میکنه

تپل بودی آسیب کمتری بهت میرسید زیرت ایربگ داشتی 😁

اگه موقع استراحت هم درد داشتی حتما برو دکتر

فعلا هم هیچ کاری نکن شاید فقط ضرب دیده با چند روز استراحت خوب شی اما استراحت نکنی دردش میمونه

هر مرحله ای از زندگيت نياز به توئى متفاوت داره . اگه مدتيه تو يك مرحله گير كردى شايد وقتشه كه تغييراتى در خودت ايجاد كنی 😉