2777
2789
عنوان

برای زایمان تنهام

816 بازدید | 35 پست

سلام من بارداری اولمه برای زایمان و بعدش تنهام خیلی نگرانم و فکرم مشغول امیدوارم خدا کمکم کنه و طبیعی باشم و نیاز به سزارین نباشه الان تو شش ماهم اما برا همون طبیعی هم و بعدش نگهداری بچه هیچ تجربه ای ندارم تاحالا نه پوشک عوض کردم نه بچه شستم نه حموم کردم و بینهایت میترسم بنظرتون چیکار کنم میتونم پرستاری ازین خدماتی ها بگیرم دو سه هفتع یا  اخه برای سالمند و کودک دیدم ولی مادر و نوزاد نه و اینکه  چجوری اعتماد کنم 

برای زایمان ماما همراه بگیر...

اعتماد نمیخواد که پرستار خدماتی بگیر خودت ببین چطور به خودت و بچه میرسه. ..

ببخشید مادرت یا مادر شوهرت نمیتونن بیان کمکت؟ در حد 5 یا 6 روز اول 

خدایا شکرت بخاطر داشتن همسر و فرزندم گلم❤❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اصلا فک نکن خودت از پسش میتونی بر بیای ها نمیخوام استرس بدم بهت ولی حتماااااا باید یکی باشه برا شستن بچه و شیر دادن کمکت کنه چون نمیتونی از الان بگرد شاید ی مامای ی پرستار کودک و اینا بتونی پیدا کنی عزیزم انشالله ک سلامت باشین

منم تنهام مثل شما فکرم مشغوله  مامانم پیره خواهرم ندارم جاری هامم  بچه دارن توقع ندارم ازشون خدا رو دااریم غصه نخور خدا بزرگه یار بیکسونه

خدایا ی مهربانم فرزندان و خانواده ام رو به خودت میسپارم   

عزیزم منم تو یه کشور دیگه تنها تنها با شوهرم بودم حامله شدم دخترم رو به دنیا آوردم سزارین هم شدم الان دخترم تقریبا دو ساله میشه و تمام این مدت تنهایی ازش نگهداری کردم . آدم وقتی مادر میشه خیلی قوی میشه خیلی . اصلا نگران نباش. یه گروه بجه و مادر پیدا کن یا همین جا. هر سوالی داشتی بپرس. 

ازت خواهشی کنم از ته دلت برآیم دعا کنی تا من دوباره بتونم باردار بشم. 

خانوادم شمالن و مامانم اخلاقای عجیب غریب داره دیشب تصویری حرفیدم میگه نگرانتم تنهایی میخوای چیکار کنی کرونا هم هست ما ک نمیتونیم بیایم بعد مدارس شرع بشه داداشم مدرس اونو چیکار کنیم همسای ای نداری باهات بیاد هم مادرشوهرت نیمتونه دو سه هفته بیاد پیشت اینا مکالمع من با مامانم چقد جلو خودمو گرفتم بغضم نترکه از دیشب دارم یسره گریه میکنم  خاننواده شویم شمالن ادمیخیی هخوبین اما نمیخوام منتی سرمبمونه اینکه  مادرم همیع از عروسی ا هرچی ته دلمو خالی کرده 

خانوادم شمالن و مامانم اخلاقای عجیب غریب داره دیشب تصویری حرفیدم میگه نگرانتم تنهایی میخوای چیکار کن ...

عزیزمممم از الان ناراحت نباش!حالا که شرایطت اینجوریه حتما خودت یکی رو واسه ۱۰روز بگیر راحت کمکت کنه

دختر نازم من و بابایی بی صبرانه منتظر اومدنت هستیم ! فرشته کوچولوم ۲ آذر ۹۸ زمینی شد !!خدایا شکرت!!
خانوادم شمالن و مامانم اخلاقای عجیب غریب داره دیشب تصویری حرفیدم میگه نگرانتم تنهایی میخوای چیکار کن ...

الکی گریه زاری نکن. مادر هر چی باشه یه هفته رو میاد پیشت. بعد هم نیاد مثل من خودت هر کارش رو انجام میدی. ولی حتما میاد آون نیاد از خانواده شوهرت میان. همه زنند این روزا رو گذروندند

مرسی ک بهم دلگرمی میدید شاید همینقد توج ومحبتم ندیدم فقط شوهرم دارم که بهترین ولی از از بی کسی خودم ...

کدوم شهری؟

ديوانه و دلبسته ي اقبال خودت باشسرگرم خودت عاشق احوال خودت باشيک لحظه نخور حسرت آن را که نداريراضي به همين چند قلم مال خودت باشدنبال کسي باش که دنبال تو باشداينگونه اگر نيست به دنبال خودت باشپرواز قشنگ است ولي بي غم و منتمنت نکش از غير و پر و بال خودت باشصد سال اگر زنده بماني گذرانيپس شاکر هر لحظه وهر سال خودت باش