2777
2789
عنوان

صرفا جهت درد و دل

162 بازدید | 25 پست

سلام راستش از امشب واقعا خسته شدم نزدیک به دوماهه کا همه دچار استرس شدیم من اوایل هیچ ترسی نداشتم ولی الان واقعا میترسم تلویزیون کرونا تبلیغ کرونا کارتون کرونا موبایل کرونا تلفن به دوست و اشنا کرونا حتی توی خواب هم کرونا ای لعنت بهت کرونا مرگ بهت کرونا دختر ۴ سالم میگه مامان کرونا رفت بریم پارک راستش امشب خیلی غمگین شدم واسه همه غصه خوردم چه کسانی که جبهه اول میجنگن چه بقیه مردم با این وسواس فکری چکار کنم همه اش فکر میکنم که گرفتم بعد سری میگم خدایا به بچه هام فکر کردی که در نبود من چهبرسرشون میاد خدایا واقعا دیگه بسه اگه انتقام بود بسه تگه امتحان بود بسه اگه تنبیه بود بسه من واقعا خسته و افسرده شدم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

استرس و غمو غصه رو از خودت دور کن و ذهنتو اروم کن توکل کن بخدا و زندگیتو بسپر بخدا خودش هواتو داره کافیه بهش اعتماد کنی تا دلت قرص بشه و ارامش بیاد زندگیت 

عشق زندگیم همسرم 💑بهترین و شیرین ترین اتفاق زندگیم تویی همسر مهربانم

ما میخواییم شاد باشیم ولی نمیزارن الان یه عکس تو اینستا دیدم کلی بهد از چندیال گریه کردم از شرایط دفن کردن کرونایی ها بود و اینکه کجایت و عکس و غیره خوب بگذریم بابا جان من ما همه چیز را میدانیم دیگه بسه دلمون نمیخواد وارد جزییات بشیم یکی مثل من حتی طاقت دیدن سر درد کسیم ندارم که اگه داشتم دکتر میشدم همه چیز را با جزییات احتیاج به توضیح دادن نیست 

انسان میتونه خودشو با بدترین شرایطم وقف بده چون توانایی بالایی داره ب تواناییات اتکا کن وقوی باش همه باید تو این شرایط قوی باشن این ویروس نبود بازم کسی از مرگ و زندگیش و از فرداش بی خبر بود ارامش داشته باش گلم

چرابیدارین بچه ها شما هم مثل من ناراحتین دلتون شکسته ازاین دنیایی که همه اش شده نیرنگ ودروغ 

ازدنیا توقع بهشت نباید داشت 

دنیا دارمکافات است مگه نشنیدی عزیزم

من الان نزدیک به دو ماه شده ک بیرون نرفتم انقد فکر میکنم تو خونه از بیکاری سردرد میگیرم شوهرم ماموریت منم با دوتا بچه تو خونه تنهااام

حق الناس فقط این نیس ک پول کسی رو بخوری یا غیبت کسی رو بکنی

این ک من الان چن فقط تو خونه باشم بخاطر اینک زنجیره ی بیماری قط بشه اما ی عده ای بی فکر و خوش گذرون ایام عید دید و بازدید رفتن سیزده بدر رفتن همش در حال گشتن  باشن ینی حق من و بچه هام و همه ی کسایی ک خودشون رو قرنطینه کردن رو ضایع کردن به نظرم اینم ی جور حق الناس من راضی نیستم ازشون جون همه رو ب خطر انداختن

زن ها، گاهی اوقات حرفی نمی زنند چون به نظرشان لازم نیست که چیزی گفته شود! تنها با نگاهشان حرف می زنند… به اندازه یک دنیا با نگاهشان حرف می زنند. اگر زنی برایتان اهمیت دارد، از چشمانش به سادگی نگذرید! به هیچ وجه…

یه عکس دیگه بود از لحظه احیا یه خانم که فوت شدن و جزییات کامل که دختر ۴ ساله داره مثلا سر روحیه من مادر چی میاد مگه نمیگن استرس بدترین کاهش دهنده سیستم ایمنیه خوب یکی به اون دکترا بگه بابا گوشی را بزار کنار چی را میخوای نشون بدی اینو توی دانشگاه به شما ها اموزش ندادن

فکر کن حبس ابد باشی و یک بار فقط /به مشامت نمی از بوی خیابان برسد /سال نفرین شده در قرن مصیبت یعنی /هی زمستان برود باز زمستان برسد... 

در دیاری که در آن نیست کسی یار کسی / کاش یا رب که نیفتد به کسی کار کسی... آقایون درخواست ندن😒
ازدنیا توقع بهشت نباید داشت  دنیا دارمکافات است مگه نشنیدی عزیزم

اما این زندگی بودمنواینطورکر دبه من توزندگی تنها نیستم ولی انگارهمیشه تنهام هرروزم گریه میکنم چراآخه دلم ازهمه میگیره چراهیچ وقت دنیا بهم روی خوش نشون ندادنا شکرنیستم ولی خسته شدم ازدکتر

یه عکس دیگه بود از لحظه احیا یه خانم که فوت شدن و جزییات کامل که دختر ۴ ساله داره مثلا سر روحیه من م ...

شما چون روحیه حساسی داری نگاه نکن خودتو کنترل کن ونگاه نکن اون کلیپا واسه دیدن ومتوجه کردن کسانی ک هنوز با عمق فاجعه رو ب رو نشدن و میگن ما کرونا نمیگیرم و راحت بیرون میگردنو میچرخن و برای همه دردسر درست میکنن و ویروس اگر داشته باشن صدها نفرو الوده میکنن اون دکتر پرستارا فقط فقط هدفشون اینکه یه عده نا اگاه و بیخیال و بی مسئولیتو متوجه وخامت موضوع کنن و باید ادم ها نسبت ب کاروکردشون مسئول باشن حتی نگاهشون چه برسه ب ...