2777
2789
عنوان

فیلم چارچنگولی خوبه؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1356 بازدید | 35 پست

اکسیدانم خوبه...قرارگاه مسکونی هم عالی 

دوقلو داشتن چ خوبه😄من وابجیم دوقلوییم دوتا قل کاملا همسان ازهرنظر اخلاق ورفتار واعتقادات ...گاهی حتی ادامه خواب همو میبینیم دنیایی داریم واسه خودمون خخخخخ....ان شالله هرکی دوقلو میخواد خدابهش بده😃😃😃

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پس لطفا خارجیاتو پیشنهادبده واسه فردادارم دان میکنم

از اونایی که دیدم بهتریناش:میان ستاره ای انگلیسیش اگه اشتباه نکنمinterestllarمیشه، بعدش inception عاالیه، شاتر آیسلند.

شاتدایسلندو حتما تااخر ببین مهم اخرشه که لذت میبری از فیلم.جوکر2۰۱۹ هم خیلی خوبه ولی غمگینه.عاشقانه هم the notebook وthe vovعالین. the vov فیلم معمولیه ینی معروف نیس اما پر حس خوبه.اینا عالی بودن

بعدایناcast awayهم خوبه و سون و اسپلیت

اره...فک کنم سریاله 13قسمته...

دوقلو داشتن چ خوبه😄من وابجیم دوقلوییم دوتا قل کاملا همسان ازهرنظر اخلاق ورفتار واعتقادات ...گاهی حتی ادامه خواب همو میبینیم دنیایی داریم واسه خودمون خخخخخ....ان شالله هرکی دوقلو میخواد خدابهش بده😃😃😃
خدا وکیلی نبین اینطور فیلمارو😁 داغونه بابا😂

خودم خوشم نمیاد حتی خجالت نکشو انقد تعریف کردن اما حتی یه ثانیه هم باهاش نخندیدم.واسه مامانم اینا میخوام😂گفتم‌شاید خوب باشه😂

خودم خوشم نمیاد حتی خجالت نکشو انقد تعریف کردن اما حتی یه ثانیه هم باهاش نخندیدم.واسه مامانم اینا می ...

دیگه خیلی قدیمیه 😂به زمان خودش شاید خوب بنظر میومد اما الان نه 😁

از اونایی که دیدم بهتریناش:میان ستاره ای انگلیسیش اگه اشتباه نکنمinterestllarمیشه، بعدش inception عا ...

ممنون عزیزم،بهترینش کدومه فعلا دان کنم

دشمن یک تک تیراندازکوراست ولی دوست خیلی خوب میدونه ازکجابزنه💔💔💔💔
ممنون عزیزم،بهترینش کدومه فعلا دان کنم

بهترینش میان ستاره ای (حتما تا اخر ببین چون اولاش معمولیه ولی داستان که شروع شه عالیه.راستی با زیرنویس لذتش واقعا بیشتره)

دومم inception و شاتر آیسلند.inception رو یکم داستانشو بخون چون من نمیدونستم یکمش روایتش از اخر به اوله بخاطر اون گیج شدم اولش