2777
2789
عنوان

شوهرمو فرستادم خونه ننش انقد راحتم...

| مشاهده متن کامل بحث + 745 بازدید | 36 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خداوکیل چطو بدون شوهراتون حال میکنید من که خونه نیس انگار نفسم گرفته،خداوکیل لوس نیستم اما وجودش برام تو خونه دلگرمی و آرامشه

انسانیت دین خاصی ندارد،همین که در میان مردم زندگی کنیم ولی هیچگاه به کسی زخم زبان نزنیم،دروغ نگوییم و دلی را نشکنیم یعنی انسانیم.
واقعاخوشحالی؟؟؟؟معمولامازنامنطورمونوبرعکس میگیم مثلا به شوهرم میگم نمیخوام دیگه ببینمت درواقع توجهش ...

نه واقعا میگم..انقد خوشحالم😂نمیدونی که مثل پیرزنا فقط غر میزنه😤

آی عزیزم گفتی منم خیلی بهش وابستم حتی وقتایی که میخام برم خونه مامانم چن روز بمونم اون چن روزو از دو ...

منم همینطوریم یه روز میپونم روز دوم شوهرم میاد میبره ما دوتامون هم نمیتونیم از هم دور باشیم میگه وقتی نمیبینمت اعصابم خورد میشه حرص میخورم 

این ششمین کار بریمه که اومدم 
خداوکیل چطو بدون شوهراتون حال میکنید من که خونه نیس انگار نفسم گرفته،خداوکیل لوس نیستم اما وجودش برا ...

منم همینطور . با اینکه همش سرش تو گوشیه یا خیلی حرف نمیزنه باهام اما بودنش و ترجیح میدم 

شهدا شرمنده ایم 😢
حتما شوهرت شوهرخوبیه برات

ایشالا ک خدا همه شوهرا رو خوب کنه والا چرا دروغ بگم الکی کلاس بیام خیلیی ام خوب نیس یعنی بد نیس اما من کلا سخت نمیگیرم میگم زندگی دوروزه چرا زهرش کنم برا خودم

انسانیت دین خاصی ندارد،همین که در میان مردم زندگی کنیم ولی هیچگاه به کسی زخم زبان نزنیم،دروغ نگوییم و دلی را نشکنیم یعنی انسانیم.

دیشب خواهرمن توگروه خونوادگیمون نوشت شوهرم فردامیره سرکار،چندتااستیکرخنده وخوشحال هم فرستاد،خانمای گروه بهش تبریک گفتن وحسرت خوردن،بعدخواهرم اومدنوشت چه فایده الان پرسیدم کی برمیگردی؟گفت ساعت12ظهر،زدتوذوقم،اون یکی خواهرمم نوشت به ضدعفونیش نمیارزه

نه واقعا میگم..انقد خوشحالم😂نمیدونی که مثل پیرزنا فقط غر میزنه😤

حالتو خریدارم.😀😀

سعی کردند ما را دفن کنند،غافل از اینکه ما بذر بودیم...                                                  گرگها خوب بدانند که در این ایل غریب            گر پدر رفت تفنگ پدری هست هنوز                 گرچه مردان قبیله همگی کشته شدند                توی گهواره ی چوبی پسری هست هنوز            سردار دلها آسمانی شدنت مبارک...