2777
2789
عنوان

شوهرمو فرستادم خونه ننش انقد راحتم...

| مشاهده متن کامل بحث + 745 بازدید | 36 پست
خدانصیب شماهم بکنه😂

ان شاءالله 

ان شاءالله 

ان شاءالله 

با دعای شما دوستان😂😂😂

سعی کردند ما را دفن کنند،غافل از اینکه ما بذر بودیم...                                                  گرگها خوب بدانند که در این ایل غریب            گر پدر رفت تفنگ پدری هست هنوز                 گرچه مردان قبیله همگی کشته شدند                توی گهواره ی چوبی پسری هست هنوز            سردار دلها آسمانی شدنت مبارک...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم همینطوریم یه روز میپونم روز دوم شوهرم میاد میبره ما دوتامون هم نمیتونیم از هم دور باشیم میگه وقت ...

دقیقا عزیزم خونه مادربزرگم شهرستان هستن با مادر اینام رفتم شهرستان شوهرم مرخصی نداشت یه هفته اونجا بودم یا گریه میکیردم یا دعوا بعد میگه تو خونه جات خالیه سردرگمم واسه همین دعوات میکنم 😔

دقیقا عزیزم خونه مادربزرگم شهرستان هستن با مادر اینام رفتم شهرستان شوهرم مرخصی نداشت یه هفته اونجا ب ...

خیلی بده من بدون شوهرم دق میکنم هر موقع شهرستون بیاییم باهم میاییم باهم میریم خونه مامانم اینا هم یه روز بیشتر نمیتونم بمونم

این ششمین کار بریمه که اومدم