2777
2789
عنوان

علائم بارداری دختر و پسر چیه؟؟باتجربه ها بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 3077 بازدید | 80 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اتفاقا فقط همین درسته بقیش ربطی نداره ویار نوع شکم اینا  قطعی نیست ولی تنبل شدن و زرنگ شدن مادر ...

بچه من چیه؟من تند تند راه میرم انگار نه انگار که حاملم.توی ان تی بهم گفت پسره ،توی انومالی گفت دختره، به نظرت کدومه؟

عزیزم علایم همه ش الکیه و فقط و فقط به بدن زن باردار بستگی داره من جاریم سر جفت پسراش به شدت صورتش جوش زد و پوستش چرب شد -من خودم سر دخترم تا ماه ۷ پوستم عالی بود شفاف زرنگ هم بودم ورم اصلا نداشتم -دوستم هم سر پسرش هم سر دخترش شدیدا حالت تهوع داشت و بالا میاورد و تنبل بود اصن به این چیزا نیس حتی به ضدبان قلب هم نیس دکترا اصلا اعتقاد ندارن و میگن ضربان قلب بچه به خواب و بیدار  لودنش تو لحظه سونوگرافی و فعالیتش بستگی داره

بچه من چیه؟من تند تند راه میرم انگار نه انگار که حاملم.توی ان تی بهم گفت پسره ،توی انومالی گفت دختره ...

دختر..میگن انومالی درسته..تندو اروم راه رفتنم ربط به خود ادم داره بنظرم خالا باز دوستمون بهتر میدونه

[QUOTE=131529994]دختر..میگن انومالی درسته..تندو اروم راه رفتنم ربط به خود ادم داره بنظرم خالا باز دوستمون 

آره به خودت بستگی داره ولی راه رفتن زن باردار فرق میکنه من وقتی راه رفتنو میبینم تشخیص میدم