2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

موهامو زدم بهم میاد ..عاشق این اهنگشم

-اگه من نباشم صبح کی بیدارت میکنه؟                                  +شاش😅😅😐😐   من یه دخترم از جنس خرداد، مغرور و شیطون ‌..از اونایی که تیپ دخترونه و خاص میزنن عطر تلخ و مردونه دوس دارن..                 ۹۹/۹/۱۰میبینمتون(فان)😅🤪🤭
واااای منم 😍😍 موهامو زدم ۲ هم خوبه .. منو خواهرم انقدر باهاش دابسمش داریم وای 😍😍🙃

ارامشو گوش دادی فک کنم یکی دیگه خونده ولی از رفقای راستاده عالیه اشک آدم در میاد

-اگه من نباشم صبح کی بیدارت میکنه؟                                  +شاش😅😅😐😐   من یه دخترم از جنس خرداد، مغرور و شیطون ‌..از اونایی که تیپ دخترونه و خاص میزنن عطر تلخ و مردونه دوس دارن..                 ۹۹/۹/۱۰میبینمتون(فان)😅🤪🤭

دنیای مردگان

عسلی

نکاح

جشن عقد

اسکرین شات

همه همه همه

یه مدت با صداش فقد آروم میشدم💔

قشنگ ترین روز زندگیم ۱۴شهریور ۱۴۰۰ شد؛روزی که دخترم،فرشته نازم،شاخه گل ارغوانم،نفسم،دنیا اومد  دخترم پا به دنیا گذاشت و شد همدم مامانش شد دنیای باباش  دوست دارم الینای قشنگم     
ارامشو گوش دادی فک کنم یکی دیگه خونده ولی از رفقای راستاده عالیه اشک آدم در میاد

ارشاد خونده

آهنگای ارشادم دوست داشتم

((تو برگرد بخدا دوست‌و رفیق تعطیل

مست‌کردن تعطیل

نمیخوای برگردی

گوش‌میکنم هر‌چی بگی نمیخوای برگردی

دیوونم‌کردی‌لعنتی نمیخوای برگردی💔💔💔⚘⚘⚘))

قشنگ ترین روز زندگیم ۱۴شهریور ۱۴۰۰ شد؛روزی که دخترم،فرشته نازم،شاخه گل ارغوانم،نفسم،دنیا اومد  دخترم پا به دنیا گذاشت و شد همدم مامانش شد دنیای باباش  دوست دارم الینای قشنگم     
ارشاد خونده آهنگای ارشادم دوست داشتم ((تو برگرد بخدا دوست‌و رفیق تعطیل مست‌کردن تعطیل نمیخوای بر ...

😔😔😔😔آره خودشه

چند سال پیش خیلی دیس لاو گوش میدادم الان خیلی کم شده

چند سال پیش خیلی دیس لاو گوش میدادم الان خیلی کم شده

من یه‌مدت معتادش بودم

مهراب💔ارشاد💔میلاد

فقط‌همینا

خیلی اشک میریختم خیلی بد بود

با کمک یه رفیقه انرژی مثبت‌و خوبم ترکشون کردم

الان چقد هوس کردم گوششون بدم

من یه‌مدت معتادش بودم مهراب💔ارشاد💔میلاد فقط‌همینا خیلی اشک میریختم خیلی بد بود با کمک یه رفیقه ...

بارداری؟؟