من چند سال شروع کردم به خاطره نوشتن. اینقدر اتفاقات بد برام تو چندسال افتاد که دیگه گذاشتم کنار و ننوشتم. دیگه چقدر خاطرات بد بنویسم.
هر انسانی در طول زندگیش به دنبال معجزه میگردد. و آن را در همه جا جست و جو میکند. در حالی که معجزه همین جاست. درون قلب هر انسانی. آن جا که نیرو و اراده ی جز خداوند در جهان تصور نمیکنی . معجزه از ایمان شکل میگیرد.
منم مینوشتم بعد چند سال که میخوندم عصبی میشدم پاره میکردم الان فقط خاطرات خوبو مینویسم که با خوندش ...
اره. بهترین کارو کردی. خاطرات بد اصلا از یاد نمیرن. حالا بیاب بنویسی که چی بشه
هر انسانی در طول زندگیش به دنبال معجزه میگردد. و آن را در همه جا جست و جو میکند. در حالی که معجزه همین جاست. درون قلب هر انسانی. آن جا که نیرو و اراده ی جز خداوند در جهان تصور نمیکنی . معجزه از ایمان شکل میگیرد.
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من تازه دیروز فهمیدم بازدارم میخام دفتر بخرم 🤭 ان شاءالله
مبارک باشه عزیزم. ان شاالله بهترین اتفاقات برات رخ بده و بنویسیشون
مامانه من برای من اینکارو کرد خیییییییلی حس خوبی داره برام🥰 البته بعد از تولدم هم ادامه داشت توی ...
چقدر قشنگ. دستشون درد نکنه
من یه دوست داشتم. میگفت همه خاطراتمو مینویسم. حتی خاطرات دوستی با پسرها. میگفت بعد چند سال میخونم خیلی اموزنده بوده برام