2777
2789
من از اول کرونا قط کردم الان بابام اومده بود براشون بستنی اورده بود پسرم میگ بده بخورم میترسم؟؟

منم ب پسرم خیلی ب ندرت دادم بعدش هم سعی کن مایعات ولرم بخورن . بالاخره نمیشه از همه چی محرومشون کرد. من برای پسرم دسرهای متنوع درست میکنم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم دخترم هشت ماهشه...دیگه بهش چی میدی؟

تخم بلدرچین صبح و شب زرده شو با کره قاطی میکنم میدم

هفته ای یه بستنی تقسیم میکنم روزای هفته و میدم بهش

سوپ میکس میکنم میدم بهش

هربار مرغ داریم استخونش رو خوب تمیز میکنم میدم دستش هم بازی کنه سرگرم شه هم کلسیم داره

سیب اب میگیرم روزی یه بار بهش میدم

یه مشت برنج و یه تیکه سیب زمینی میدارم بپزه میکس میکنم میدم

نشاسته

بیسکوییت مادر تو اب جوش حل میکنم 

یه بند انگشت نون کوچولو ترجیحا سنگک تو اب حسابی ریز میکنم میدم بهش

در روز ۴وعده کلا غذای کمکی داره حالا بسته به اینکه اون روز چی جورباشه بدم بخوره

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
خانمایدعزیز منظورنم الان ک کرونا هست میدین؟؟؟

عزیزم من دیدم همه این مدلی ج دادن گمراه شدم.بله تو خونه که گرمه و جایی نمیره میدم بهش یه روز در میون.جعبه شم باباش میخره میاره با الکل پاک میکنه

اگر زايمان احيانا بدن رو داغون نكنه،قطعا شيردهي اين كارو ميكنه.بريد مادراتونو بغل كنيد و ببوسيد و ازشون طلب حلاليت كنيد 🌷❤️
مشالله...میشه قدو وزن هفت ماهگیش رو بگی؟

عزیزم شما خواستی بدونی چه چیزایی میخوره

کامل بهت گفتم 

وگرنه همه رو که یه باره نمیخوره

گاهی صبح و شب دو وعده بیسکوییت میخوره هربار هم ۲تا میریزم تو اب 

و از ۴ماهگی به بعد هم وزنش نکردم چون واکسنش افتاد تو کرونا و فقط واکسن زدم

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
واقعا از سه ماهگی به بچتون بستنی دادین؟😧😦😮

با اجازه شما بله

بعد اذیت نمیشد؟الان پسر من نزدیک سه ماهشه شیرم میخوره بالا میاره

بچه با بچه فرق داره

من به پسر کوچیکم ۵ماهگی یه نخود بستنی دادم برونشیت گرفت

بعد اذیت نمیشد؟الان پسر من نزدیک سه ماهشه شیرم میخوره بالا میاره

عزیزم سعی کن غذاهاشو با توجه به جدول کارت بهداشتش بدی لااقل تا ده ماهگی.بعد اون خواستی میتونی ریسک کنی.تو بچه داری نه زیاد باید حساس بود نه خیلی ریلکس

اگر زايمان احيانا بدن رو داغون نكنه،قطعا شيردهي اين كارو ميكنه.بريد مادراتونو بغل كنيد و ببوسيد و ازشون طلب حلاليت كنيد 🌷❤️
عزیزم سعی کن غذاهاشو با توجه به جدول کارت بهداشتش بدی لااقل تا ده ماهگی.بعد اون خواستی میتونی ریسک ک ...

بله عزیزم من فقط طبق نظر دکتر براش غذای کمکیو شروع میکنم ولی برام عجیب بود که به بچه سه ماهه بستنی دادن

بله عزیزم من فقط طبق نظر دکتر براش غذای کمکیو شروع میکنم ولی برام عجیب بود که به بچه سه ماهه بستنی د ...

سه ماهه که نه منطقی نیس.میشه داد اما ریسکش خیلی بالاس واقعا.من نه ماهگی دادم اولین بستنیشو.