2777
2789
عنوان

بیاید بهم کیک یاد بدید😘😊😊🤘🏻

| مشاهده متن کامل بحث + 742 بازدید | 84 پست
خب لطف کن دستور اونی که خوب شده رو براش بفرست😁 تو ررفتی داخل یه سایتی اگر دوستمون بره سایت بقلی ی ...

اره خداییش دستوری ک خودتون پختید رو بدید😅😅🤘🏻😐

این که جوابتو نمیدم دلیل براین نیست ک کم اوردم... فقط تو و طرز فکرت رو لایق بحث با خودم نمیدونم😌باشه ..باشه...تو راست میگی😏😎                                   ای کاش به حرفم گوش میکردی تا گوش های عاااالم از ما کر میشد...کاش معما میدانستی و آرام تا معایمان حل میشد... ای کاش به قلبم طلوع میکردی تا آتش چشمانت جز من بر هرکسی خاموش میشد🙃.... کااااش ...!!     ... ای کاش پنجره ای از تو به روی من باز میشد که همه درهای عالم را باز میکرد... و همه درّه ها را بسته..ای کاش...💔💫      خراب شد تصویرش...حتی اگر خدا فرستد باران اسیدی برای تطهیرش...برف و پاکی برای تشبیهش...محمدو عیسی برای تضمینش...یا که شیطان را برای تقصیرش، تمام شد....                خراب شد تصویرش🖤💔
اره همزن و مایکرویو دارم

پرتقال داری تو خونه کیک اسفنجی پرتقال بدم بهت؟

مامان دوقلوها👧👦💕....🍁بخون🍁⬅  ........✅گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوستمون برات دستور کیک فرستاده امضاشم کرده😝😁

مامان دوقلوها👧👦💕....🍁بخون🍁⬅  ........✅گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا

مرسی گلم ولی تصویرش واضح نیست☹☹

این که جوابتو نمیدم دلیل براین نیست ک کم اوردم... فقط تو و طرز فکرت رو لایق بحث با خودم نمیدونم😌باشه ..باشه...تو راست میگی😏😎                                   ای کاش به حرفم گوش میکردی تا گوش های عاااالم از ما کر میشد...کاش معما میدانستی و آرام تا معایمان حل میشد... ای کاش به قلبم طلوع میکردی تا آتش چشمانت جز من بر هرکسی خاموش میشد🙃.... کااااش ...!!     ... ای کاش پنجره ای از تو به روی من باز میشد که همه درهای عالم را باز میکرد... و همه درّه ها را بسته..ای کاش...💔💫      خراب شد تصویرش...حتی اگر خدا فرستد باران اسیدی برای تطهیرش...برف و پاکی برای تشبیهش...محمدو عیسی برای تضمینش...یا که شیطان را برای تقصیرش، تمام شد....                خراب شد تصویرش🖤💔

کیک اسفنجی ساده میتونی درس کنی من اینجوری درس میکنم...

ارد ۲ لیوان

شکر ۱/۵لیوان

تخم مرغ ۴ تا

وانیل یه قاشق چایخوری

بکینگ پودر دو قاشق چایخوری

آب جوش ۵ قاشق غذاخوری

اول سفیده و ززده تخم مرغو جدا کن و سفیدشو انقددددد بزن ک کف کنه و اک ظرفو برگردونی اصلا نریزه

بعد تو ی ظرف جدا هم زرده هارو با وانیل بزن قشنگ بعدش شکر و اضافه کن و ۳ دیقه بزن بعد همونجوری ک همزن روشنه کم کم قاشق ب قاشق اب داغو بریز توش و تند تند بزن نگه ندار چون اب داغه تخم مرغت حالت پخته میگیره اگ نزنی زود

بعدم آردو بکینگ پودرو الک کن تو همون ظرف زرده تخم مرغ و با قاشق بزن بعدش اخر سر هم سفیده رو اضافه کن و یکم هم بزن تا حدی ک مخلوط شه فقط

بعدم فقط ته قالبتو فقط چرب کن یا کاغذ روغنی بنداز و بذار تو فر از قبل گرم شده حدود ۴۰-۴۵دیقه با درجه ۱۸۰ بعد پخت یکمم گریلو روشن کن روش طلایی شه

°دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ                                                     ‌   ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ°
چشم الان میفرستم    

مرسی❤

مرسی گلممممم❤❤❤❤❤

اسفنجی ساده

زرده و سفیده با هم راحته

اول تخم مرغ ۸دقیقه هم بزن

وانیل وشکر اضافه کن ۵دقیقه با دور تند

اب و روغن اضافه در حد مخلوط هم بزن

ارد و بکینگ پودر رو سه بار الک کن و کم کم ب مواد اضافه کن و با لیسک هم بزن وگرنه پف کیکت میخوابه

وقتی ارد تمون شد

۳۰ثانیه با همزن بزن که اگر گلوله ارد باشه باز شه