2777
2789
عنوان

ملت چقدر شانس دارن!

1091 بازدید | 60 پست

ما تو سن ۲۵سالگی با کلی مشکلات شوهر کنار میایم از ترس طلاق و زندگی بعدش، بعد یکی تو سن ۴۰سالگی با وجود بچه طلاق میگیره سرهنگ میاد خواستگاریش جوریکه انگار ازدواج اولشه. هعععی

اسمم همون آنجل به معنی فرشته هست.

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

دیگه قسمتش بوده 

👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊

چ شانسی دارن والا

ماه را گم نکنی...!                                                            جهت تعجیل درفرج طاووس اهل بهشت حجت بن الحسن العسکری علیه السلام روحی فداک(صلوات)                                (اللهم عجل لولیك الفرج بحق زینب کبري س)                           (ظهور نزدیک است ان شاءالله )                                                    

چون اون چهل ساله عقلش میرسه که زندگی بیخودیو ادامه نده باادمی که ارزش نداره

دنبال بهتریناست نصیبش هم میشه نه اینکه باهمه چی بسوزه وبسازه

هیچوقت از گذشته یه آدم علیه ش استفاده نکن،چون ممکنه خدا گذشته اون آدم رو تبدیل به آینده تو بکنه...

من و شما  فقط ظاهر  هر چیزی رو می بینیم

معلوم نیست  پشت پرده  ، چه خبره ؟!

شاید یه نفر  یه جای دنیا  داره حسرت موقعیت و زندگی شما رو میخوره و شما بی خبرید 

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....