2777
2789
عنوان

هیتلر و کوروش کبیر

300 بازدید | 12 پست

طرفدارن این دو شخص بزرگ تاریخ اعلام حضور کنن؟دلیل علاقه داشتن و یا تتفرتون نسبت این دوتا بگید

Ein volk ein Reich ein führer                    شرف من،وفاداری من است

هیتلر😑🎈ادمای قدرت طلب و دوست دارم اونایی که میخوان دنیا رو تومشت بگیرن

خانوم بادکنکی‌ام🎈«اگر طرفدار این‌شرایط‌فعلی‌مملکتی‌تو‌تاپیکای‌سیاسی رو من ‌ریپ نزن حوصلت‌ندارم‌کاربریمم ‌دوست دارم»

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هیتلر😑🎈ادمای قدرت طلب و دوست دارم اونایی که میخوان دنیا رو تومشت بگیرن

مطمعنا ک دیدتون اینه ب این درجه هم خواهید رسید

خدا خیرت بده قفل کن تاپیکتو یه بار ترکیدم هنوز نتونستم کاربریمو برگردونم باز میام یه چی میگم اینم میترکونن😑😑😑😑

لطفا برای رسیدن به آرزوهام صلوات بفرستین منم براتون صلوات میفرستم......اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
زجری که هیتلر تو کودکیش کشید رو هر کدوم از شماها میکشیدین 100برابر ظالم تر بودین

البته هیتلر ظالم نبود ولی بدبختی و تنگدستی کشید در دورانه کودکیش

بله زندگینامشو خوندم وقتی مادرش بخاطر یهودیای آلمان کشته شد قسم خورد انتقام میگیره از دکترای داروخان ...

ببینید این مطالب ک در مورده زندگینامش میگن فیکه مادرش بر اثر سرطان سینه فوت شد و اینکه دکترای یهودی نیومدن فلان واقعیت نداره کتاب نبرد منو مطالعه کن

چرا باید تو سایتی ک مخصوصا خانم ها و بارداری هست اقا داشته باشم ک تاپیک هم میذاره چه فعال؟! 

«الذّینَ امَنوا وتَطمَئِنُّ قُلوبُهُم بذِکرِ اللهِ اَلا بذِکرِ الله تَطمَئِنُ القلوب » زیرا در ایجاد ارامش بسیارمؤثر است