geshtapo مدیر استارتر عضویت: 1399/01/07 تعداد پست: 529 عنوان هیتلر و کوروش کبیر 300 بازدید | 12 پست طرفدارن این دو شخص بزرگ تاریخ اعلام حضور کنن؟دلیل علاقه داشتن و یا تتفرتون نسبت این دوتا بگید Ein volk ein Reich ein führer شرف من،وفاداری من است 1399/01/18 | 17:14 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
5_wander عضویت: 1399/01/13 تعداد پست: 9723 هیتلر😑🎈ادمای قدرت طلب و دوست دارم اونایی که میخوان دنیا رو تومشت بگیرن خانوم بادکنکیام🎈«اگر طرفدار اینشرایطفعلیمملکتیتوتاپیکایسیاسی رو من ریپ نزن حوصلتندارمکاربریمم دوست دارم»
geshtapo مدیر استارتر عضویت: 1399/01/07 تعداد پست: 529 هیتلر😑🎈ادمای قدرت طلب و دوست دارم اونایی که میخوان دنیا رو تومشت بگیرن مطمعنا ک دیدتون اینه ب این درجه هم خواهید رسید Ein volk ein Reich ein führer شرف من،وفاداری من است
deniz1376 عضویت: 1398/07/28 تعداد پست: 1467 خدا خیرت بده قفل کن تاپیکتو یه بار ترکیدم هنوز نتونستم کاربریمو برگردونم باز میام یه چی میگم اینم میترکونن😑😑😑😑 لطفا برای رسیدن به آرزوهام صلوات بفرستین منم براتون صلوات میفرستم......اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
geshtapo مدیر استارتر عضویت: 1399/01/07 تعداد پست: 529 طرفدار هیتلرم زندگینامشو خوندم پس شما ی بانوی کامل آریایی هستی Ein volk ein Reich ein führer شرف من،وفاداری من است
geshtapo مدیر استارتر عضویت: 1399/01/07 تعداد پست: 529 کوروش بخاطر کشورگشاییش هیلتر بخاطر خشمش جالبه Ein volk ein Reich ein führer شرف من،وفاداری من است
geshtapo مدیر استارتر عضویت: 1399/01/07 تعداد پست: 529 زجری که هیتلر تو کودکیش کشید رو هر کدوم از شماها میکشیدین 100برابر ظالم تر بودین البته هیتلر ظالم نبود ولی بدبختی و تنگدستی کشید در دورانه کودکیش Ein volk ein Reich ein führer شرف من،وفاداری من است
geshtapo مدیر استارتر عضویت: 1399/01/07 تعداد پست: 529 کوروش کبیر دلیلمم اگه میشه نگم هرجور مایلی Ein volk ein Reich ein führer شرف من،وفاداری من است
geshtapo مدیر استارتر عضویت: 1399/01/07 تعداد پست: 529 بله زندگینامشو خوندم وقتی مادرش بخاطر یهودیای آلمان کشته شد قسم خورد انتقام میگیره از دکترای داروخان ... ببینید این مطالب ک در مورده زندگینامش میگن فیکه مادرش بر اثر سرطان سینه فوت شد و اینکه دکترای یهودی نیومدن فلان واقعیت نداره کتاب نبرد منو مطالعه کن Ein volk ein Reich ein führer شرف من،وفاداری من است
liliume عضویت: 1398/12/12 تعداد پست: 264 چرا باید تو سایتی ک مخصوصا خانم ها و بارداری هست اقا داشته باشم ک تاپیک هم میذاره چه فعال؟! «الذّینَ امَنوا وتَطمَئِنُّ قُلوبُهُم بذِکرِ اللهِ اَلا بذِکرِ الله تَطمَئِنُ القلوب » زیرا در ایجاد ارامش بسیارمؤثر است