2777
2789

و مفیده مثل کتاب یا گلدون گلتون یا هر چیز دیگه ای هرکی داره یه عکس بده انگیزه بگیریم مثلا من خودم به گلدونهام وابستم😍 کاکتوسهای گوگولیم از این چیز ها دارین عکسشو بزارین یا حد اقل بگین چین؟

بحث نمیکنم هرچی تو بگی همون درسته  افسردگی محصول زیاد فکر کردنه اگه میخای شاد باشی بهتره دیوونه وار زندگی کنی  اگه درباره هرچیز فکر میکنید بنده ذهنتونید تا از این بردگی بیرون نیاید خوشبخت نمیشید  

فقط گلهام و لاغیررر😍😍😍

امردزم ی پیوند گل دارم دعاا کنین بگیره😍

من این روزا ی حال دیگه ای دارم......جهان من لباس تازه میپوشه...‌‌منو تو دیگه تنها نیستیم چون که....خداباما نشسته چای مینوشه.....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فقط گلهام و لاغیررر😍😍😍 امردزم ی پیوند گل دارم دعاا کنین بگیره😍

پیوند کاکتوس بلدید اگه بلدید بگید کی پیوند بزنم و چقدر بهش آب ندم کلا چجوریه😍

بحث نمیکنم هرچی تو بگی همون درسته  افسردگی محصول زیاد فکر کردنه اگه میخای شاد باشی بهتره دیوونه وار زندگی کنی  اگه درباره هرچیز فکر میکنید بنده ذهنتونید تا از این بردگی بیرون نیاید خوشبخت نمیشید  
پیوند کاکتوس بلدید اگه بلدید بگید کی پیوند بزنم و چقدر بهش آب ندم کلا چجوریه😍

کی ک مهم نیس هر وقت زدی زدی

اب هم بعد پیوند ی روز در میون ب مقدار خیلی کم بده ک پایه ابه پیوندک رونخوره

من این روزا ی حال دیگه ای دارم......جهان من لباس تازه میپوشه...‌‌منو تو دیگه تنها نیستیم چون که....خداباما نشسته چای مینوشه.....
چجوری پیوند میدی

پایه پیوندک باید بخری و کاکتوس های گرد رو روی پایه پیوند بزاری و با کش ببندی

البته ب این راحتیا هم نیس چون پایه اکثرا پیوندو پس میرنه ی سرچ کنی دقیقشو نوشته