2777
2789
عنوان

دعای جلب محبت شوهر و دیگران

| مشاهده متن کامل بحث + 1653 بازدید | 34 پست
به این چیزا اعتقاد ندارم . وقتی محبتو عشق قلبی نثار همسر و خانوادت کنی عشقشونو بدست میاری. به قول شا ...

عزیزم این دعا برای مواقعی هست که شما همه راههای عقلی و منطقی رو رفته باشی و نتیجه نداده

گذشته نگذشته

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم این دعا برای مواقعی هست که شما همه راههای عقلی و منطقی رو رفته باشی

دلی که از راه محبت نشی توش نفوذ کنی با چند تا کلمه نمیتونی . فقط آرامش خودتو با این چیزا بهم میزنی. باور کن نمونش دور و برم زیادن بنظرم بهتر چند تا کتاب روانشناسی و یا کتابایی در زمینه تنظیم خانواده بخونی مخصوصا اونایی که تجربین. بعدش ببین شوهرت واقعا از چه چیزایی خوشش میاد. این طوری بهتره تا ذهنت پای این چیزا حروم کنی 👉

دلی که از راه محبت نشی توش نفوذ کنی با چند تا کلمه نمیتونی . فقط آرامش خودتو با این چیزا بهم میزنی. ...

من به دعا اعتقاد دارم و اثرش رو تو زندگیم دارم میبینم. این آیات مثل طلسم و جادو و اینجورچیزا نیست. خدا رو شکر آرامشم رو هم پیدا کردم. امروز با دیدن این نوشته قدیمی یهو به ذهنم زد که تاپیک بزنم

گذشته نگذشته