2777
2789

سلام دوستان

کسی تجربه استفاده از شربت زینک سولفات برای افزایش اشتهای بچه ها داره؟

دخترم ۲۸ ماهشه و خیلی لاغر و بی اشتها

مقدار دوز مصرفی روزانه این دارو برای این سن چقدره؟

ژاپن حدود11دقیقه 🕑 از آمریکا اختلاف اقتصادی داره.یعنی اگه 11دقیقه برق توآمریکا قطع بشه ژاپن بهش میرسه🏃‍🏃‍.اونوقت توایران برق میره 2ساعت بعد میاد.همه یه صدامیگن📣:الهم صل علی محمدوآل محمد
سانستول بده بهش

مولتی ویتامینه؟

ژاپن حدود11دقیقه 🕑 از آمریکا اختلاف اقتصادی داره.یعنی اگه 11دقیقه برق توآمریکا قطع بشه ژاپن بهش میرسه🏃‍🏃‍.اونوقت توایران برق میره 2ساعت بعد میاد.همه یه صدامیگن📣:الهم صل علی محمدوآل محمد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خانم های هنرمندی که هم میخواین برای دل خودتون کار کنید و هم میخواین درآمد داشته باشید چرا یک سرگرمی برای خودتون ایجاد نمی کنید که هم اوقات فراقت شما رو پر کنه و هم براتون منبع درآمد باشه.

شما میتونید در وبسایت طلا و خورشید آموزش مروارید بافی و جواهر دوزی ببینید که دارای پشتیبانی دائمی هم هست و همینطور میتونید محصولاتتون رو هم در این وبسایت بفروش برسونید و در منزل خودتون کسب و کارتان را راه اندازی کنید.

وبسایت طلا و خورشید

وبسایت طلا و خورشید

اپلیکیشن این آموزشها رو هم میتونید از اینجا دانلود کنید.

پیج اینستاگرام آموزشهای مروارید بافی و جواهردوزی

سلام عزیزم دختر منم خیلی لاغر بود ، این شربتا برا بدن بچه لازمه ، سانستول ، زینک ، آهن ولی متاسفانه به اونصورت رو وزن بچه تاثیر نداره ، من با یکی از پزشکا صحبت کردم گفت بچه بدغذا باید مکمل غذای کامل مصرف کنه ، الان چند وقته دارم به تجویز ایشون از بی بی میل و گین آپ استفاده میکنم ، البته منم شربت سانستول میدم به دخترم ...

میتونی اینایی که گفتم رو یا با پزشکش صحبت کنی یا از سایت karen_pharma# مشاوره بگیری