2777
2789
عنوان

معلما بیان لطفا

98 بازدید | 14 پست

سلام دوستان.من معلم مدرسه ی غیردولتی هستم دوماهه بخاطر کرونا نه حقوق داریم نه بیمه.حتی اینترنتم بهمون تعلق نگرفت و باید از جیب خودمون بگیریم و به بچه ها مجازی درس بدیم..این واقعا انصافه؟کسی تو این وضعیت هست؟؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ما كه شهريه كامل داديم چي؟ انصاف هست بنظرتون؟ كلا امسال مدارس تعطيل بود همش، ولي همه شهريه و فوق برن ...

بله دقیق همینطوره.ماداریم همون ساعات تدریس رو میکنیم ولی بی جیره مواجب

بله دقیق همینطوره.ماداریم همون ساعات تدریس رو میکنیم ولی بی جیره مواجب

اگه خود صاحب مدرسه كه اكثرا مدير هم هستن انصاف داشته باشه، بجز هزينه ي رهن ، هر چي بخوره از معلمين و دانش آموزا، حرومه واقعا

اگه خود صاحب مدرسه كه اكثرا مدير هم هستن انصاف داشته باشه، بجز هزينه ي رهن ، هر چي بخوره از معلمين و ...

حتی اینترنت هم خودمون داریم میخریم اینترنت هم بهمون تعلق نگرفت..مگه چه فرقی هست بین ما و معلمان رسمی؟؟فقط چون اونا ازمون استخدامی شرکت کردند؟و ما دانشگاه فرهنگیان درس نخوندیم؟

حتی اینترنت هم خودمون داریم میخریم اینترنت هم بهمون تعلق نگرفت..مگه چه فرقی هست بین ما و معلمان رسمی ...

جز مدیران وزارت خانه هم داره بی انصافی میکنه از معلمان غیر دولتی جذب نمیکنه

حتی اینترنت هم خودمون داریم میخریم اینترنت هم بهمون تعلق نگرفت..مگه چه فرقی هست بین ما و معلمان رسمی ...

متاسفانه مملكت اسلامي ما هيچيش سر جاش نيست، من توي كرج ٥/٥ شهريه و سرويس دادم، ولي كلا دو سه ماه هم بچه ها مدرسه نرفتن، يعني يك سوم سال تحصيلي! كارمنديم بخدا، اين رقم هم برامون كم نيست بخدا،