سلام دوستان.من معلم مدرسه ی غیردولتی هستم دوماهه بخاطر کرونا نه حقوق داریم نه بیمه.حتی اینترنتم بهمون تعلق نگرفت و باید از جیب خودمون بگیریم و به بچه ها مجازی درس بدیم..این واقعا انصافه؟کسی تو این وضعیت هست؟؟
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
ما كه شهريه كامل داديم چي؟ انصاف هست بنظرتون؟ كلا امسال مدارس تعطيل بود همش، ولي همه شهريه و فوق برنامه و ،. كامل داديم ، اين وسط خوش بحال موسس شده فقط
اگه خود صاحب مدرسه كه اكثرا مدير هم هستن انصاف داشته باشه، بجز هزينه ي رهن ، هر چي بخوره از معلمين و ...
حتی اینترنت هم خودمون داریم میخریم اینترنت هم بهمون تعلق نگرفت..مگه چه فرقی هست بین ما و معلمان رسمی؟؟فقط چون اونا ازمون استخدامی شرکت کردند؟و ما دانشگاه فرهنگیان درس نخوندیم؟
حتی اینترنت هم خودمون داریم میخریم اینترنت هم بهمون تعلق نگرفت..مگه چه فرقی هست بین ما و معلمان رسمی ...
متاسفانه مملكت اسلامي ما هيچيش سر جاش نيست، من توي كرج ٥/٥ شهريه و سرويس دادم، ولي كلا دو سه ماه هم بچه ها مدرسه نرفتن، يعني يك سوم سال تحصيلي! كارمنديم بخدا، اين رقم هم برامون كم نيست بخدا،