2777
2789

منم. میخوام بدونم کسی نمیگه

اگه پولشو نداری وکیل مضاعدتی بگیر منم میخوام بگیرم

برای آرزوی خودمو خودت صلوات 🥰🥰🥰به لطف خدای مهربون و دعای شما نی نی سایتی های خوب که اگه دعا نمی‌کردید خدا منو لایق نمیدونست منم شدم مامان 😍😍😍😍خدایا شکرت بابت هدیت و این هدیه رو نصیب هر کسی که لایقشه بکن ممنونم 🥰🥰🥰هنوزم بر این باورم که بچه ای که مادرش اینقدر باید براش صبر کنه نباید بوسید فقط باید گاز گرفت قربونت بره مامان الهی دورت بگردم😍😍😍😍😍😂این بچه حاصل 50تا بی بی چکه و 10 تا آزمایش بارداری که همشون بتاشون 2 میشد ولی الان به لطف خدا شد 73 😍😍😍😍اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم به نیت سبز شدن دامن همه ی خانمای منتظر دیگه 🥰🥰میشه باز دعا کنین بچم سالم باشه همش نگرانم زندگیه سختی داشتم میترسم بارداری سختی داشته باشم🥺 ممنونم 😔😔 هفته 7 رفتم سونو دادم گفتن هفته 5 هسی لطفا برا اینکه بارداریم پوچ نباشه و تو هفته 5 نمونم دعام کنین🥺 جنین نازنینم رفت ولی دلم نمیاد امضامو پاک کنم 😔😔😔😔 برام دعا کنین ممنونم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سخت شد کار 

بیبین کارادا 

بگو شرایط چه جوریه تا بگم بهت 

بذار خل باشی خل رو موده اصا میمونه مغز خل تازه👍🏻. ..آآآ حکم لازم✔️ما که دل حکم کردیم♥️ اون چرا برد با خشت❌...ما همه جوره احترام گذاشتیم😎 و اون همه حرکات به مولا زشت😱....هرکی به ما رسید به ما گیر کرد قلابش😑... هر جا ما جفت شیش گذاشتیم اونا بردن با دو تا بش... 😶😐
منم. میخوام بدونم کسی نمیگه اگه پولشو نداری وکیل مضاعدتی بگیر منم میخوام بگیرم

تهرانی؟

نه اوکیم وکیل میگیرم

ولی میخوام قبلش شرایطشو بدونم و درست جلو برم

من میخوام مهریمم بگیرم

نداره بده ولی کلی وام داریم که همش به نام منه

نصفه خونه به نام منه میخوام نصفه دیگشم بگیرم وامامو تصویه کنم بالای ماهی 7 تومنه قسطام بابام میگه میدم ولی من میخوام خونه رو بگیرم بفروشم بدم همشو

تهرانی؟ نه اوکیم وکیل میگیرم ولی میخوام قبلش شرایطشو بدونم و درست جلو برم من میخوام مهریمم بگیرم ...

نه نمیدونم کسی هم نمیگه 

برای آرزوی خودمو خودت صلوات 🥰🥰🥰به لطف خدای مهربون و دعای شما نی نی سایتی های خوب که اگه دعا نمی‌کردید خدا منو لایق نمیدونست منم شدم مامان 😍😍😍😍خدایا شکرت بابت هدیت و این هدیه رو نصیب هر کسی که لایقشه بکن ممنونم 🥰🥰🥰هنوزم بر این باورم که بچه ای که مادرش اینقدر باید براش صبر کنه نباید بوسید فقط باید گاز گرفت قربونت بره مامان الهی دورت بگردم😍😍😍😍😍😂این بچه حاصل 50تا بی بی چکه و 10 تا آزمایش بارداری که همشون بتاشون 2 میشد ولی الان به لطف خدا شد 73 😍😍😍😍اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم به نیت سبز شدن دامن همه ی خانمای منتظر دیگه 🥰🥰میشه باز دعا کنین بچم سالم باشه همش نگرانم زندگیه سختی داشتم میترسم بارداری سختی داشته باشم🥺 ممنونم 😔😔 هفته 7 رفتم سونو دادم گفتن هفته 5 هسی لطفا برا اینکه بارداریم پوچ نباشه و تو هفته 5 نمونم دعام کنین🥺 جنین نازنینم رفت ولی دلم نمیاد امضامو پاک کنم 😔😔😔😔 برام دعا کنین ممنونم
تهرانی؟ نه اوکیم وکیل میگیرم ولی میخوام قبلش شرایطشو بدونم و درست جلو برم من میخوام مهریمم بگیرم ...

چرا وام ها رو به اسم خودت گرفتی؟؟؟؟؟ 

بذار خل باشی خل رو موده اصا میمونه مغز خل تازه👍🏻. ..آآآ حکم لازم✔️ما که دل حکم کردیم♥️ اون چرا برد با خشت❌...ما همه جوره احترام گذاشتیم😎 و اون همه حرکات به مولا زشت😱....هرکی به ما رسید به ما گیر کرد قلابش😑... هر جا ما جفت شیش گذاشتیم اونا بردن با دو تا بش... 😶😐

خب گل اول باید بدونی که حق طلاق با مرده و تا یمی از شروط ضمن عقد که توی سند ازدواجتون هست علیه زوج نباشه شما رسما قانونا و شرعا ول معطل هستید 

سخت شد کار  بیبین کارادا  بگو شرایط چه جوریه تا بگم بهت

ببین من همسرم دست بزن نداره بلندت میکنه پرتت میکنه اونور بعد میگه من که نزدم

فحش میده دادو بیداد میکنه

خرجی نمیده میگه از اسم خرجی خوشم نمیاد هر وقت خواستی بهت پول میدم

من کار میکنم همه حقوقمو به اسم قرضو غیره میگیره

سر هر دعوایی میگه هری برو بیرون

حالا الان یه خونه داریم قولنامه اس هنوز سند نخورده چون باید وام میگرفتیم تا سند بزنیم ولی همه چیش آمادس

دونگ به نام منه  دونگ شوهرم البته قولنامه

فکر کنم 700.800 بیارزه که البته 200 تومنشو هنوز ندادیم باید موقع سند میدادیم

ماشین یه سمند قراضه داریم که به نام منه

و 2 تا موتور که بابام قسطی برداشته برامون ولی هنوز سند نخورده

حالا الان من کلی وام دارم که همش یا من گیرم و صفته دارم یا بابابم ضامنه

نزدیک 7 تومن ماهی قسطه

من باید خونه رو بگیرم بتونم جدا بشم

این شرایط زندیگم

مهریم 1371 سکه اس