2777
2789
عنوان

اونایی که خواهرشوهر بدجنس دارن بیان

10816 بازدید | 47 پست

سلام.من شوهرم تو بیمارستان کارمنده.ینی بیشتر وقتا شیفته.یه شب مادرشوهرم دعوتمون کرد خونشون ولی شوهرم نبود گفتن پس خودت بیا منم رفتم همه بچه هاش بودن.دوتا خواهرشوهردارم یکیشون خیلی خوبه عین مادرم دوسش دارم ولی یکی دیگشون خیلی بامن بده اصلا چشم دیدن منو نداره و همیشه یه سنگی بودی جلوی پامون.خلاصه اون هنوز نیومده بود.منم با همون خواهرشوهرم که خوبه و شوهرش و بچه هاش داشتیم پانتومیم بازی میکردیم.یه دفعه اون یکی و شوهرش از راه رسیدن و اخماشوکشید توهم گفت مگه بچه این و این مسخره بازیا چیه و زشته و ازاین حرفا...اون خواهرشوم که خوبه گفت ولش کن ما بازیمونو میکنیم منم گفتم نه ادامه ندیم.یه وقت شر درست میکنه.اخه خیلی بدجنسه.ما اومدیم نشستیم.یهو دراومد به من گفت چرا اینقدر دارین با همدیگه پچ پچ میکنین و شروع کرد چیز گفتن به من.منم پاشدم رفتم تو اتاق.چون پدرشوهرم و مادرشوهرم مریضن و نمیخواستم دعوایی پیش بیاد و اینکه واقعا دوسشون دارم.تا رفتم تواتاق شروع کرد بهم فحش بده و فک کرده بود من رفتم زنگ بزنم به شوهرم بگم.درصورتی که من اصلا همچین ادمی نیستم و شوهرمم شیفت بود و میگفتمم کاری ازدستش برنمیومد فقط حرص میخورد.رفتم تواتاق که ینی بحث تموم شه بعد بیام بیرون اما وقتی دیدم داره بهم جلو اون همه ادم فحش میده عصبانی شدم رفتم بیرون بهش گفتم حرف دهنتو بفهم.اونم پاشد اومد طرفم و باهم گلاویز شدیم...از اون شب گفتم قیدشو میزنم.اما اون دیروز زنگ زد خونمون ینی با شوهرم کارداشت منم تلفن رو قطع کردم.جواب ندادم.شوهرم بعدش ناراحت شده و میگه هرچیم باشه خواهرمه.منم گفتم زنگ بزنه به گوشیت.چرا به خونه زنگ میزنه؟ناراحت شده ازمن.دیگه خسته شدم ازبس تو هرشرایطی پشت خواهرشه حتی اون خواهرشوهرم و همه اونایی که اونجابودن میگفتن تومقصر نبودی و تقصیر خواهرمون بود.اما شوهرم اصلا به من فکر نمیکنه.اون ناخنی که روصورت من کشید هنوز جاش هست.ولی من بازم شکایت نکردم.اخه چقدر من باید گذشت کنم بخاطر شوهرم واون اصلا منو نبینه و درک نکنه؟خیلی خسته شدم😔

خدایااون دنیا اگه خواستی گناهای یواشکی مونو نشون بدی....گریه های یواشکی مونم نشون بده😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درسته مقصره اما اونم بین شما دوتا مونده 

از طرفی شما زنشی اونم خواهرش

آدم نمیتونه از خواهرش بگذره 

شما با خواهرشوهرت قطع رابطه کن باهاش حرف نزن اما کاری ب رابطه بین خواهر و برادر نداشته باش 

راستی دنیا چه شکلی می شد اگر بجای آنکه در سینه ام گلوله ای بنشانی در قلبم گلی می کاشتی

وا این که چیزی نیس چند وقت پیشا شوهرم بهم گف خانوادم خط قرمزمن و به شوخی گفتم من چیم گف خط سبز منم گفتم اهان یعنی اونا هر کاری خواستن با من بکنن ولی من حق ندارم کاری کنم کصافد خندید 

نه میگه هرچیم باشه خواهرمه

این دیگه واقعا اشتباهه 

حداقل یه تذکری ب خواهرش باید بده بگه ب چه حقی زن منو زدی😐

راستی دنیا چه شکلی می شد اگر بجای آنکه در سینه ام گلوله ای بنشانی در قلبم گلی می کاشتی
عجب وحشیه اخه انقد الکی بگیری یکیو بزنی ؟؟باید مو تووسرش نمیزاشتی🤣🤣😈

باورکن من اولین باره همچین چیزی میدیدم ما اصلاچنین چیزایی توخانوادمون نداشتیم.اصلا بلد نیستم باکسی بد باشم

خدایااون دنیا اگه خواستی گناهای یواشکی مونو نشون بدی....گریه های یواشکی مونم نشون بده😔