2777
2789

۱فروردین باید واکسنشو میزدم صبر کردم تا این ویروس بره اما دیگه دکترش گفت یه مرکز سلامت خلوت پیدا کن و ببر بزن،یکسالگیش تشنج کرد با تب ویروسی 

الان فنوباربیتال میخوره،بنظرتون واکسنشو بزنم؟چیکار کنم تبش نره بالا خیلی میترسم

ميشه براي سلامتي ني ني كوچولوم صلوات بفرستين؟!😇😘
عزيزم يه دكتر پيدا كن از اون بپرس اين سوالاي مهم جوابش تو ني ني سايت نيست سلامتي بچه رو در نظر بگير

عزیزم از دکتر متخصص پرسیدم گفت بزن ،ولی خیلی جاها هم میگن فعلا واکسن نزنید موندم منم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزيزم يه دكتر پيدا كن از اون بپرس اين سوالاي مهم جوابش تو ني ني سايت نيست سلامتي بچه رو در نظر بگير

👍👍👍👍👍👍💟

باشه =لطفا خفه شو سرمو خوردی،افرادی که دنبال دعوا هستن رو اصلا جواب نمیدم پس فکر نکنید جواب ندارم که بدم ده برابر شما جواب دارم منتها آدم حساب نمیکنم یه عده رو  (امضام مخصوص کاربرای بیشعوره از بقیه معذرت میخوام )

منم دیروز زدم.خیلی از واکسن یکسالگی سخت تره.بچه ی من دیروز تا الان نمی تونه راه بره تب شدید داشت و مرتب گریه می کرد دیشب شیاف استامینوفن براش استفاده کردم تبش اومد پایین.چون قطره استامینوفن و ایبوپروفن رو میاره بالا.شمام بهتره با دکتر در میون بذاری.

منم دیروز زدم.خیلی از واکسن یکسالگی سخت تره.بچه ی من دیروز تا الان نمی تونه راه بره تب شدید داشت و م ...

عزیزم یعنی هر ۴ساعت قطره میدادی ولی اثر نکرد شیاف گذاشتی؟

عزیزم از دکتر متخصص پرسیدم گفت بزن ،ولی خیلی جاها هم میگن فعلا واکسن نزنید موندم منم

من ديروز صبح زود دخترم رو بردم واكسن ٦ ماهگيش رو زد يه مركز جامع سلامت كه خلوته پيدا كن و صبح زود ساعت ٧:٣٠ برو ساعت كاريشون از ٨ هست ولي زودتر ميان ضدعفوني ميكنن قدو وزن هم من نزاشتم بگيرن روي صندلي هم ننشستم تو بغلم تزريق كرد بهش دستكش و ماسك هم بزن از قبل هم بهش مسكن بده 

چرا تشنج کرد؟سابقه داشته یا به واکسن حساسیت نشون داد؟ روش تاثیر گزاشت؟

عزیزم تب ویروسی بود اول پاییز تو بیمارستان که رفتم ۵تا بچه همینطوری ویروس گرفته بودن تشنج کرده بودن 

تب ۱۸ قطعا هست و طولانیه ولی منجر به تشنج نمیشه باید خودت رو برای ۴ ۵ روز سخت اماده کنی. با شیاف و دارو پایین میاد تبش ولی مرتب باید کنترل کنی. 

سوالایی که از دکتر باید بپرسی اینهاست:

اگه تب بالامثلا ۳۹ داشت شیاف زدم یا استامینفن دادم و یکی دوساعت بعد همچنان تب داشت چکار کنم؟

اگه تبش بیشتر از ۴ روز شد چکار کنم

اگه هیچ تبی نکرد چکار کنم

اگه همزمان با تب علایم سرماخوردگی داشت چکار کنم‌. 

ضمنا ممکنه تا چند روز نتونه درست راه بره بداخلاق و بی قرار بشه و جای واکسنش قلمبه و یا کبود بشه که برطرف میشه

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀
عزیزم تب ویروسی بود اول پاییز تو بیمارستان که رفتم ۵تا بچه همینطوری ویروس گرفته بودن تشنج کرده بودن& ...

الهی بمیرم.واکسن ۱۸ ماهگی بدترین واکسنه اگه میتونی صبر کن چون بچت تا چند روز حتی نمیتونه راه بره . تب شدید و ناله میکنه. بچت راه میره یا چهار دست و مائه

روانشناسی کودک
عزیزم تب ویروسی بود اول پاییز تو بیمارستان که رفتم ۵تا بچه همینطوری ویروس گرفته بودن تشنج کرده بودن& ...

تبش چند درجه بود؟

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀
عزیزم یعنی هر ۴ساعت قطره میدادی ولی اثر نکرد شیاف گذاشتی؟

قطره رو بالا می آورد پسر من.شربت ایبوپروفن هم بالا می آورد منم دیدم ساعت ۱۲ شب خیلی تبش بالاست شیاف واسش زدم که خدا را شکر تبش تا صبح پایین بود و خوابید شما هم اگه حتما ببرید چون معلوم نیست این وضعیت تا کی ادامه داشته باشه.اول وقت ببر که محیط بهداشت شلدغ نشده و استرلیزه هست.آبمیوه هم زیاد بهش بده.من نیم ساعت قبل از اینکه ببرمش بهش استامینوفن دادم دو بار آورد بالا بار سوم خورد موقع واکسن زیاد اذیت نشد.

پسرمنم واکسن 6 ماهگی یه تشنج کوچولو کرد و سریع تموم شد ولی دکترش برای 18 ماهگی گفت باید دوگانه بزنه ..دوگانه اصلا تب نمیکنه چون سیاسرفه رو نمیزنه..برو بزن ولی دوگانه

هرچه دلم خواست نه آن میشود   هرچه خدا خواست همان میشود  

خانم های هنرمندی که هم میخواین برای دل خودتون کار کنید و هم میخواین درآمد داشته باشید چرا یک سرگرمی برای خودتون ایجاد نمی کنید که هم اوقات فراقت شما رو پر کنه و هم براتون منبع درآمد باشه.

شما میتونید در وبسایت طلا و خورشید آموزش مروارید بافی و جواهر دوزی ببینید که دارای پشتیبانی دائمی هم هست و همینطور میتونید محصولاتتون رو هم در این وبسایت بفروش برسونید و در منزل خودتون کسب و کارتان را راه اندازی کنید.

وبسایت طلا و خورشید

وبسایت طلا و خورشید

اپلیکیشن این آموزشها رو هم میتونید از اینجا دانلود کنید.

پیج اینستاگرام آموزشهای مروارید بافی و جواهردوزی