2777
2789
عنوان

کیا سنگ صفرا دارنوباید عمل بشن

161 بازدید | 24 پست

چیکار میکنید تادردش آرومتر بشه؟

خدای من ،تنهاکسی است که همیشه وهمه جا حواسش بهم بوده وتنهام نذاشته،خدای من برای تمام من کافی ست💙💙💙💙

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من داشتم پارسال لاپاراسکوپی کردم دردش خیلی بده وایی😨😨😨 من مسکن میخوردم بدتر میشد عرق نعنا خیلی کمک میکرد ولی کاش میرفتم زیر نظر طب سنتی و دفعش میکردم تا عمل

گلومون مونده زیر چاقوی کند روزگار....نه میبره نه ول میکنه!!!!! بیشعوری اگه درد داشت بازم یه عده ای مسکن میخوردن به کارشون ادامه میدادن......... هر چی رو که گفتیم خدا نصیب نکنه فول اچ دی نظاره گرش بودیم!!!
من داشتم پارسال لاپاراسکوپی کردم دردش خیلی بده وایی😨😨😨 من مسکن میخوردم بدتر میشد عرق نعنا خیلی کم ...

عملش میگن خیلی راحته

خدای من ،تنهاکسی است که همیشه وهمه جا حواسش بهم بوده وتنهام نذاشته،خدای من برای تمام من کافی ست💙💙💙💙
آره همیشه درد میکنه خیلی اذیتم باورت میشه از بس زیادن داخل آخرین سونوگرافین اندازه نزده فقط زده تجم ...

چندوقته سنگ داری وچند سالته ؟تهرانی ؟چراعمل نکردی

چندوقته سنگ داری وچند سالته ؟تهرانی ؟چراعمل نکردی

از 13 سالگی تا الان که 25 سالمه دارمشون هی زیادتر شدن

اوایل یه کپسولایی میگرفتم گرون که ینی آب بشن 

الان زیاد شدنا بزرگ

اصفهانم

آخه خواهرم عمل کرده میگه عمل نکن 

Sahme man az zenedgi faghat ye moshte mohkame 
از 13 سالگی تا الان که 25 سالمه دارمشون هی زیادتر شدن اوایل یه کپسولایی میگرفتم گرون که ینی آب بشن& ...

الهی عزیزم چقدر سخت چراخواهرت میگه عمل نکن 

الهی عزیزم چقدر سخت چراخواهرت میگه عمل نکن 

آره خیلی سختِ😑

خب میگه الان بیشتر اذیتم خیلی غذاها رو اصلا نمیتونه مصرف کنه

بعد میگه نسبت به اون موقع اضافه وزن اوردم دائم نفخ داره و کلی مشکل دیگه

Sahme man az zenedgi faghat ye moshte mohkame 

با هیچ چییییزی دردش ساکت نمیشع فقط باید عمل کرد انداختش دور....

برای ابراز عشق به مردم مجبور نیستید هر فردی را که می‌بینید ببوسید، برای عشق ورزیدن به دیگران لازم نیست یک کاسه برنج به آن‌ها بدهید! "عشق ورزیدن" یعنی درباره‌ی دیگران کمتر قضاوت کردن ،و دادن این اجازه به آن‌ها که آنطور که دوست دارند زندگی کنند و بدون انتقادِ ما آن کسی باشند که هستند...🥰
عملش میگن خیلی راحته

آره بیهوشم کردن ولی به هوش که اومدم خیلیییی درد داشتم ولی یه هفته ای خوب شدم چهار جا رو قد عدس سوراخ کرده بودن

گلومون مونده زیر چاقوی کند روزگار....نه میبره نه ول میکنه!!!!! بیشعوری اگه درد داشت بازم یه عده ای مسکن میخوردن به کارشون ادامه میدادن......... هر چی رو که گفتیم خدا نصیب نکنه فول اچ دی نظاره گرش بودیم!!!
از 13 سالگی تا الان که 25 سالمه دارمشون هی زیادتر شدن اوایل یه کپسولایی میگرفتم گرون که ینی آب بشن& ...

عزیزم خواهر من عمل کرد الان حالش از ما بهتره....حتما عمل کنید

برای ابراز عشق به مردم مجبور نیستید هر فردی را که می‌بینید ببوسید، برای عشق ورزیدن به دیگران لازم نیست یک کاسه برنج به آن‌ها بدهید! "عشق ورزیدن" یعنی درباره‌ی دیگران کمتر قضاوت کردن ،و دادن این اجازه به آن‌ها که آنطور که دوست دارند زندگی کنند و بدون انتقادِ ما آن کسی باشند که هستند...🥰