2777
2789
عنوان

كرونا در بيمارستان لإله تهران

| مشاهده متن کامل بحث + 1917 بازدید | 82 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم بیمارستان عرفان سعادت اباد خصوصیه و اصلا مریض کرونایی قبول نمیکنن...من خودم تو اردیبهشت اونجا زایمان دارم دکترمم شیزین نیرومنش (فوق تخصص داره و کارش عالیه )من خودم خیلی راضی بودم و از هرکسیهم پرسیدم راضی بوداگ میخوای شماره و ادرسشو بدم بهت 

ماندن به پای کسی که دوسش داری قشنگ ترین اسارت زندگیست...👌❤
الان بخاطر اینکه حجم بیمارا زیاده اکثرا کرونایی پذیرش دارن بخش زنان زایمان جداس نگران اون نباش و ...

شوهرم ميترسه ميگه اصلا ديگه لإله نريم بدبخت ميشيم يه وقت ميگيريم راستم ميگه خودمم ميترسم به خدا هر چي تلفن ميكردم جواب نميدادن

اخ چه قدر بد چه دکتر بی فکری که شمارشو نداده

من دو تا دكتر عوض كردم اونجا اين دفعه رفتم نگرفتم اصلا شمارشو چون اوايل حاملگيم بود خودم نگرفتم چه ميدونستم اينجوري ميشه

شوهرم ميترسه ميگه اصلا ديگه لإله نريم بدبخت ميشيم يه وقت ميگيريم راستم ميگه خودمم ميترسم به خدا هر چ ...

ای بابا

جای برو که بخش زنان کامل جدا باشه

با مراعات کامل برو

خدایا بامید تو    💚🏋🏻‍♀️🤸🏻‍♀️🧘🏻‍♀️ورزش در رمضا        
شوهرم ميترسه ميگه اصلا ديگه لإله نريم بدبخت ميشيم يه وقت ميگيريم راستم ميگه خودمم ميترسم به خدا هر چ ...

به بیمارستان زنگ بزن شیفت دکترتو بپرس بعد اون ساعاتی ک شیفتشه زنگ بزن بگو ک مریض خانوم فلانی هستم کارم فوریه گوشی رو میدن ب دکتر

ماندن به پای کسی که دوسش داری قشنگ ترین اسارت زندگیست...👌❤