2777
2789
عنوان

دل به عشقت مبتلا شد....

| مشاهده متن کامل بحث + 4474 بازدید | 215 پست
متاسفانه اصلا ندیدمش امروز حتی ی نظر...حتی تو راه پله....

سلااااااممم

عیب نداره سپیده جون خودتو ناراحت نکن عزیزم😍

من نمیدونم تو تناسخ های بعدی قراره چی بشم ولی شاید همون حسرتی باشم که به دل میمونه؛شکوفه ای که قبل از شکفتن از سرما میمیره؛ رودی که هیچوقت به دریا نمیرسه و خشک میشه؛ شایدم باز یکی باشم که دوستت داره ولی نمیتونه داشته باشدت....کیدراما فقط کیدراما نیست یه سبک زندگیه:)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام اولین روز چله گرفتنم کلا غیب شد😑 خدا عاقبتو بخیر کنه😅

سپیده جون اگه واقعا فکر میکنی اگه چله رو برداری و بهش نرسی اعتقاداتت ضعیف میشه چله برندار ...البته ببخشید دخالت میکنما ...ولی تجربه یکی از اطرافیانمه😍

من نمیدونم تو تناسخ های بعدی قراره چی بشم ولی شاید همون حسرتی باشم که به دل میمونه؛شکوفه ای که قبل از شکفتن از سرما میمیره؛ رودی که هیچوقت به دریا نمیرسه و خشک میشه؛ شایدم باز یکی باشم که دوستت داره ولی نمیتونه داشته باشدت....کیدراما فقط کیدراما نیست یه سبک زندگیه:)
واقعا حسش مثل تولد دوبارست، ولی اگه آینده ای نداشته باشه آدم تا اخر عمرش تاثیرشو حس میکنه  تو ز ...

اخی......

عاشقی چه قدر حسه قشنگیه .حتی این دل تنگی ها و بی خبریا و .اینکه نمیدونی دوست داره یا نه با وجود سختیش شیرینه....

امیدوارم بهترین اتفاقا برات بیفته

عزیزم اگه خبری شد منم در جریان بزار ....

حالایباراومدم حس امیدبدم ..انشالافردامیبینیش

😅😅😅😅

باز امروز ندیدمش...۳ روزه ندیدمش

نمیدونم چرا هر موقع  سعی میکنم اهل و عاقل نشم یا به مکقع نمازمو بخونم یا  ی نذری چیزی میکنم خدا بهم بیشتر سخت تر میگیره، همیشه همینطور بوده

همین الان داشتم بهش فکر میکردم که تو گروه پیام گذاشت، اصلا اسمشو میبینم بالای صفحه گوشیم دلم میلرزه ...

سپیده جون انقدر خودتو اذیت نکن ....حالا تو باز دو سه هفته یبار شاید ببینیش بعضی ها هستن چند ماه یبار هم نمی بینن طرفو...حالا اینا هیچی باز طرف تورو میبینه زل میزنه بهت خیلیا طرف اصلا حواسش بهشون نیست ....به نظرم یکم ذهنتو آزاد کن..و یه نکته دیگه بخدا این تجربه خودمه که دارم بهت میگم هیچوقت هیچ چیزی رو با زور از خدا نخواه ...توکلتو به خدا کن ...💜🧡💛💙💚❤

سپیده جون انقدر خودتو اذیت نکن ....حالا تو باز دو سه هفته یبار شاید ببینیش بعضی ها هستن چند ماه یبار ...

گاهی وقتا دلتنگی انقدر اذیت میکنه که آدمو به گله کردن مجبور میکنه 

گاهی وقتا دلتنگی انقدر اذیت میکنه که آدمو به گله کردن مجبور میکنه 

بخدا تک تک چیزایی که میگی درک میکنم؛ولی دلم به عشقت روشنه😍