2777
2789
عنوان

دل به عشقت مبتلا شد....

| مشاهده متن کامل بحث + 4474 بازدید | 215 پست

من باید خون گریه کنم پس

دوست عزیزم هموطن تو خونه موندن علاوه بر اینکه برای سلامتی خودمونه وظیفه هم هست.کی گفته فقط نماز خوندن و روزه گرفتن جز وظایفه بخدا بیرون رفتنت حق الناسه من یکی که راضی نیستم ازت نمیگذرم.....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هی میگم باشه هی نمیشه

میدونی سپیده جون من شاید نصف تجربیات شمارو هم نداشته باشم اما تو این طور شرایط ها به ابن نتیجه رسیدم که ادم نباید زانوی غم بغل بگیره باید مثبت فکر کنه خودشو نبازه اگر شد که چه بهتر اما اگر نشد خودشو داغون نکنه قوی باش برای عشقت بجنگ اگر بهم رسیدید که عالیییی اما اگر نرسیدید حد اقل میدونی برای عشقت جنگیدی

من نمیدونم تو تناسخ های بعدی قراره چی بشم ولی شاید همون حسرتی باشم که به دل میمونه؛شکوفه ای که قبل از شکفتن از سرما میمیره؛ رودی که هیچوقت به دریا نمیرسه و خشک میشه؛ شایدم باز یکی باشم که دوستت داره ولی نمیتونه داشته باشدت....کیدراما فقط کیدراما نیست یه سبک زندگیه:)

اخرای وقت اداری بود

داشتن اتاقمون نظافت میکردن

بوی شوینده تند بود

مدیرمون گفت برو بیرون اذیت میشی

از اتاق اومدم بیرون 

رفتم سمت پنجره ک روبروی راه پله بود همونطوری توی دلم گفتم وقت اداری داره تموم میشه کاش میدیدمت امروز... برگشتم یهو دیدم اون لحظه که داشتم اینو تو دلم میگفتم از طبقه بالا اومده بود پایین ، من برگشته بودم که دیگه داشت از راه پله میرفت پایین .( من مات زده فقط نگاهش کردم😑😑😬😬😭😭، گفتم دیگه تموم شد امروزم فقط از پشت فقط از راه پله)

زفت دم در که انگشت خروج بزنه برگشت بالا رو نگاه کنه که یهو به خودم اومدم تغییر جهت دادم، که نبینه دارم نگاهش میکنه(عین پلنگ سرعت عمل داشتماااا😅😊)خاک تو سرم با این سرعت عمل بیخودم😑😑

بعد باز گفتم خب دیگه تموم شد با ناراحتی رفتم اتاقمون کیفو برداشتم رفتم پایین تو حیاط دیدم تو حیاط وایستاده با یکی از همکارای اداری الکی تو هوا دور خودش میچرخه حرف نمیزد باهااااااشا 

من رفتم پایین سرش اونور بود 

اول گفتم سلامش نکنم برم

بعد گفتم بهترین فرصته بذا یک سلام کنم حداقل

ی سلام خوبین گفتم اونم اروم همینارو گفت فقط در حدی که خودمونم نشنیدیم چی گفتیم😑

ولی به اون یکی همکارم قشنگ خسته نباشید گفتم. بعد ماشین دم در بود نشستم رفتم

نمیدونم چرا اروم سلام میکنه به من، فقط خودش میشنوه

جفتمون عین لال ها. فقط اَ اِ اُ میگیم الحمدلله لالیم جفتمون😑

سلااااااممممم دیدی گفتم مثبت فکر کن خدارو شکر دیدیش برای شروع خوبه😍😍😍👌

من نمیدونم تو تناسخ های بعدی قراره چی بشم ولی شاید همون حسرتی باشم که به دل میمونه؛شکوفه ای که قبل از شکفتن از سرما میمیره؛ رودی که هیچوقت به دریا نمیرسه و خشک میشه؛ شایدم باز یکی باشم که دوستت داره ولی نمیتونه داشته باشدت....کیدراما فقط کیدراما نیست یه سبک زندگیه:)

بخدا اگه سیاست داشته باشی یکی دوماهه عاشقش میکنی💪💪

حالا خبریم نشداااا ولی خب باز دیدمش یکم دلم آروم گرفت. والا دق کردم هی عین شبح فقط از پشت دیدمش

میدونم چی میگی؛ولی باز این از نظر عاشقا قدم بزرگیه 

بخدا اگه سیاست داشته باشی یکی دوماهه عاشقش میکنی💪💪

نمیبینمش خب

دو کلام حرف برنیم حداقل

تو راه پله اخه چه عشقی چه سیاستی

که البته اگه خدا بخاد تو همین راه پله هم میشه

نمیبینمش خب دو کلام حرف برنیم حداقل تو راه پله اخه چه عشقی چه سیاستی که البته اگه خدا بخاد تو همی ...

صدالبته؛بدبختی ادم نمی تونه بهش خیلی نگاه کنه ببینه اونم داره نگاه میکنه یا نه 😂