2777
2789

تو دانشگاه مخصوصا ،خیلیا بهم میگن مرموزي

چطور میشه از این حالت در اومد؟؟ ادماي مرموز چه ویژگي هايي دارن ؟؟؟ 

در قفس هرچه دلت خواست بمان، حرفي نيست                    جرم اين پیله که پروانه نشد، پاي خودت

تولاک خودشونن چیزیو بروز نمیدن  سعی کن اجتماعی ترباشی

💎𝕸𝖔𝖔𝖓 𝖙𝖆𝖚𝖌𝖍𝖙 𝖒𝖊 𝕴 𝖈𝖆𝖓 𝖘𝖍𝖎𝖓𝖊𝖊𝖛𝖊𝖓 𝖜𝖍𝖊𝖓 𝖎𝖙𝖘 𝖉𝖆𝖗𝖐⿴                             اوُردوزمغـزی دراثـر مصـرف زیاد فکـر⎙            ناشناس : https://abzarek.ir/service-p/msg/1174293

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به منم دوستام میگفتن قبل از آشنایی کامل فکر میکردن آدم مغروری باشم.....

فکر‌کنم به قیافه مربوط بشه.....

اسمش را خودکشی نگذار...حتی نهنگی مثل من٬که عمق اقیانوس را دیده ٬دلش برای سواحل تو تنگ میشود...! 
ب منم میگن مغروری ولی واقعا نیستم اخلاقم جوریه ک نمیتونم زود گرم بگیرم با همه 

منم

در قفس هرچه دلت خواست بمان، حرفي نيست                    جرم اين پیله که پروانه نشد، پاي خودت
تولاک خودشونن چیزیو بروز نمیدن  سعی کن اجتماعی ترباشی

من ارتباطم خوبه با بقيه 

ولي هميشه تنهام 😕

من ۱۴ سالمه اخلاقام واقعا مرموزانه و ترسناکه

مثلا وقتی میبینم یکی عذاب میکشه لذت میبرم یا یکی تحقیر یا توهین بهش میشه لذت میبرم از گریه بچه خندم میگیره همه دوستام میگن یه ادم سرد و مغروری

حتی توی خاک سپاری مادر بزرگ مامانم که خیلی دوسش داشتم گریه نکردم بجاش خندم میگرفت

به هیچی اهمیت نمیدم و بی حس تر از همیشم

احتمال این هست که یه روانی باشم