من درست کردم. ران مرغ رو بزار نیم ساعت با پیاز و نمک و زرد چوبه بپزه بعد در بیار هر دو طرفش رو سرخ کن و با کره و روعن فراوان طوری که روی مرغ رو بگیره یکساعت دم بذار. و بعد با سس رب انار میل کنید
ارزش ندارد که آدمی برای مبارزه کردن با کوتَه فکران، خود را آزرده سازد؛ زیرا پیروزی بر آنها هیچ ارزشی ندارد. میکل_آنژ
عزیزم اول جوجه روکه ازوسط دونیم کردی سه چهارساعت توکمی ابلیموزعفرون نمک فلفل زردچوبه بخابون.بعددرقابلمه نچسب کره +روغن+یه استکان ابجوش جوجه روبپز باحرارت کم به مدت یک ونبم تادوساعت حرارت کم باشه ابش که تموم شدوبه روغن افتادبارب انارمیل بفرمایید