2777
2789
عنوان

فقط اونایی که هیچ جایی تگ نمیشن بیان

| مشاهده متن کامل بحث + 198 بازدید | 59 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من ۲۳ سالمه متاهل   تاپیکای ترسناک تگ بشم لدفن 😐

اوووف تاپیک ترسناک خوراکمه.  هیچ نامردی هم تو ترسناکا تگم نمکنه  

یک فرشته هست که فقط بیلاخ نشون میده.  اون مسئول رسیدگی به آرزوهای منه!!!!! 
من تاپیک های آشپزی که عکس میذارن وتاپیک های داستان زندگی ومادرشوهر خواهرشوهر اینا چون به رمان علاقه ...

منم تاپیک آشپزی رو خیلی دوست دارم ایده میگیرم اما صبح یه نفر تاپیک زد کلی ناله و نفرین کرد اونایی که عکس غذا میزارن رو منم دیگه تصمیم گرفتم عکس از غذا نزارم😐😐

به حباب نگران لب یک رود قسم و به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت غصه هم می گذردآنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند..لحظه ها عریانند.به تن لحظه خود، جامه اندوه مـپوشان هرگز…!!زندگی ذره کاهیست که کوهش کردیم زندگی نام نکویی ست که خارش کردیم
بگین کجاها دوس دارین تگ بشین 

تاپیک ترسناک و ازین تاپیک مسخره ها خنده دارها که طرف رو سوژه میکنن یا دعوا میشه کلا جنجالی ها. 

دوم تاپیک های با مفهوم ازونا که  ادم ی چیز جدید  یاد میگیره مث نقد کتاب نقد فیلم 

یک فرشته هست که فقط بیلاخ نشون میده.  اون مسئول رسیدگی به آرزوهای منه!!!!! 
منم تاپیک آشپزی رو خیلی دوست دارم ایده میگیرم اما صبح یه نفر تاپیک زد کلی ناله و نفرین کرد اونایی که ...

برا خیلیا جهت یادگیری 

ولی خب باید  درک کنیم بعضیا رو  که شاید نداشته باشن 

خدایاشکرت بابت همه چیییییز!!!!!!!