الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
ای جانم زنده باشند ...چطور خانواده تون دلشون میاد...وای من که میمیرم برا دو قلو ..درست سخت بزرگ کردنشون باهم ولی شیرین فک کن ست بکنی براشون...دل آدم ضعف میره😘😘
فدات بشم عزیزم. مرسی از پیشنهادت. و مرسی از انرژی مثبتت چون از روزی که خانواده هامون فهمیدن که دوقل ...
واااای خداا اصن دلم خواست زودتر به دنیا بیان عکسشونو ببینم 😍😍😍😍😍😍😍😍چرا پالس منفی آخه..خدا رو تا جوجه داره بهت میده 😍😍😍😍😍
دخترخاله ی منم دوقلو داره😍😍😍اگه ببینیشون با هم چه قشنگ بازی میکنن و بزرگ میشن 😍😍😍
حساااابی حسااااابی مراقب خودت باش ...سعی کن استراحت کنی..خیلی خیلی مراقب خودت باش🌹ایشالا که دوران بارداری خوبی پشت سر بذاری و هر دو به سلامت دنیا بیان 😍
ای جانم زنده باشند ...چطور خانواده تون دلشون میاد...وای من که میمیرم برا دو قلو ..درست سخت بزرگ کردن ...
من یه دانشجوی شاغلم.واقعا هم آمادگیشو نداشتم. ولی خب اتفاقیه ک افتاده من خودم حال روحیم بد بود بعد خانواده هامونم که دائم انرژی منفی میدن دیگه بدتر. حالا شوهرم انقدر باهام حرف زد من پذیرفتمشون.ولی حرفای مامانم اینا با خواهر شوهرمو جاریم رو اعصابمن همش.