2777
2789
عنوان

فشار خون بالا در اوایل بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 13403 بازدید | 28 پست
نمک نخور ترشی نخور لیمو ترش تو غذات بریز گریپ فروت بخور حتی تو غذاتم نمک نریز فشار بالا بچه خفه میشه ...

وای چشم چقد ترسناکه

أَلاَ بِذِکْرِ اللّهِ تَطْمَئِنُّ الْقُلُوبُ.. :)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم الان توی ۶هفته خبر نداشتم باردارم همش چیزای ترش میخواستم و میخوام

سعی کن کمش کنی ک مثل من نشی من الان واقعا نگرانم..امضاتو خوندم منم این ماه بیخیالش شدم و باردار شدم 

أَلاَ بِذِکْرِ اللّهِ تَطْمَئِنُّ الْقُلُوبُ.. :)
سعی کن کمش کنی ک مثل من نشی من الان واقعا نگرانم..امضاتو خوندم منم این ماه بیخیالش شدم و باردار شدم& ...

واقعا هم باید بیخیال باشی من این ماه برای اولین بار سرخود لتروزول خوردم گفتم اگه شدم ک شدم اگ نشدم دکترم نمیرم، فولی هام ۸.و بزگش ۹ بود، ولی خداروشکر 

اللهم صلی علی محمد و آل محمد(وعجل فرجهم)
نمک نخور ترشی نخور لیمو ترش تو غذات بریز گریپ فروت بخور حتی تو غذاتم نمک نریز فشار بالا بچه خفه میشه ...

یعنی هفته های اول بارداری هم نباید بخوریم؟ نمک و میگم

اللهم صلی علی محمد و آل محمد(وعجل فرجهم)
یعنی هفته های اول بارداری هم نباید بخوریم؟ نمک و میگم

فشارت اگه نرمال عب نداره تو غذا بریزی ولی با میوه نخور نمک .نمک اضافی نخور

⁦♥️⁩سایه ات از سر ما کم نشود حضرت یار ⁦♥️⁩خوشبخت خوشبختم ،😍⁦❣️⁩سوالی درمورد سگ و گربه و هرسوالی که درمورد حیوانات داشتید در خدمتم 😊 ⁦❤️⁩کاربر جدید نیستم بچه خوبی هم هستم 🤨 ولی با یه حرف ترکیدم⁦🤦🏻‍♀️⁩ روزی که ازم تاپیک فعالیت نبود بدونید الفاتحه واسه شادی روحم فاتحه بفرستید 😬😍
سلامخانمهایی که فشار خون اوایل بارداری داشتید تو این تاپیک بیایید بگین چی شد؟به سلامتی پیش رفت باردا ...

سلام بچه ها منم هفته ۴ بارداری هستم غروب حالم بد بود تنگی نفس و تپش شدید داشتم فشارم ۱۱ رو ۹ بود خوبه؟ یکم سیر و خیار خوردم اومد ۱۲ رو ۶ ولی نفسم کلی باز شد و تپش خوابید 

من بااین جمله زندگی میکنم:زور خدا از همه بیشتره🤍