2777
2789
عنوان

اونایی که تازه زایمان کردن و بیمه ندارن یه لحظه بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 405 بازدید | 22 پست
تو دولتی ها با بیمه سلامت  رایگانه فکنم اما شخصیا نمیدونم ....ولی ایول خوب میکنی میری طبیعی من ...

منم از طبیعی میترسم اما همه میگن سزارین هزارویک عوارض داره

خوشحال باش ،این بقیه رو دیوونه می‌کنه  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بهتره هر چه سریع تر بری دنبال بیمه من چون خودم اذیت شدم و حرص خوردم دارم بهت میگم .چون وقتی بری داخل ...

وقتی یه شوهر بی مسئولیت داری من چ کاری از دستم برمیاد😣😥😔

وقتی یه شوهر بی مسئولیت داری من چ کاری از دستم برمیاد😣😥😔

منم تو شرایط تو بودم همه بفکر زایمان بودن من بفکر پول بیمارستان اینقدر ب بیمارستان زنگ میزدم ببینم کدوم کمتر میگیره .آخرم یه بنده خدایی برام دفترچه درست کرد ازم صد تومن بیشتر نگرفتن

منم تو شرایط تو بودم همه بفکر زایمان بودن من بفکر پول بیمارستان اینقدر ب بیمارستان زنگ میزدم ببینم ک ...

هعییییی چی بگم خواهر دست رو دلم نزار ک خونه😖باورت میشه شوهرم کاری کرده ک بچمو دوس ندارم

هعییییی چی بگم خواهر دست رو دلم نزار ک خونه😖باورت میشه شوهرم کاری کرده ک بچمو دوس ندارم

دنیا بیاد از اون عزیزتر برات  هیچکس نیس جونتم میدی براش....نگران نباش همه چی درست میشه عزیزم

ما اگه زندگیمون جذاب بود که روزی سه بار گوشیمونو شارژ نمیکردیم👌