2777
2789

سه سال پیش پنج تومن

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب باااین بیمه چقد شد هزینه زایمانت

عزیزم بستگی ب بیمارستان ونوع زایمان داره من تبریز تو بهبود زایمان کردم ۵ تومن ....

ما اگه زندگیمون جذاب بود که روزی سه بار گوشیمونو شارژ نمیکردیم👌
یعنی با بیمه سلامت دوتومن؟؟؟

ن بدون بیمه اونم تازه طبیعی بیمارستان دولتی .من خودم سال96بیمه نداشتم هر جا میرفتم میگفتن 1میلیون و نیم الان دیگه فکر کنم دو تومنو بگیرن .با سلامت صد هزار تومان میگیرن

عزیزم بستگی ب بیمارستان ونوع زایمان داره من تبریز تو بهبود زایمان کردم ۵ تومن ....

من زایمانم طبیعی تو تهران قرار زایمان کنم

خوشحال باش ،این بقیه رو دیوونه می‌کنه  
ن بدون بیمه اونم تازه طبیعی بیمارستان دولتی .من خودم سال96بیمه نداشتم هر جا میرفتم میگفتن 1میلیون و ...

اها مرسی عزیزم

خوشحال باش ،این بقیه رو دیوونه می‌کنه  
من زایمانم طبیعی تو تهران قرار زایمان کنم

تو دولتی ها با بیمه سلامت  رایگانه فکنم اما شخصیا نمیدونم ....ولی ایول خوب میکنی میری طبیعی من رفتم سزارین کمر درد دارم حتی دو دقیقه نمیتونم بچمو سرپا توبغلم نگه دارم 

ما اگه زندگیمون جذاب بود که روزی سه بار گوشیمونو شارژ نمیکردیم👌
اها مرسی عزیزم

بهتره هر چه سریع تر بری دنبال بیمه من چون خودم اذیت شدم و حرص خوردم دارم بهت میگم .چون وقتی بری داخل بیمارستان هیچی معلوم نمیکنه شاید خدایی نکرده بچه زردی بگیره یا حالا هرچی پیش بیاد کم کم برای شبی باید 500تومن بدی بغیر از هزینه زایمانت