2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

معتاده شده بود منم ولش کردم البته اون بهم گفت از زندگیم برو بیرون کاش ی پیام داده بود ک اصلا کجایی

اگه مطمئن شدیدمعتادشده الان جدابشید.بهتراز.فرداست

خوبی که ازحدبگذردنادان خیال بدکند

من میدونم اون نمیاد معذرت خواهی بهم‌گفت دیگ‌برنگرد با این ک من ب فکر اون بودم حتی باباشم گفت تو بری ما خوشحال میشیم نمیدونم چیکار کنم اون ۳۰ سالشه من ۱۹ سالمه😭😔

اونی که یکبار رفته سمت اون زهرماری ترکشم بدی باز میره سراغش

ن من کسایی رو دیدم که ترک کردن دیگه هم نرفتن سراغش .

این حرف درست نیست 😔

متعهد💍.... گلستون ميشه اين خونه                                               همينجورى نميمونه....🥀🌲
من میدونم اون نمیاد معذرت خواهی بهم‌گفت دیگ‌برنگرد با این ک من ب فکر اون بودم حتی باباشم گفت تو بری ...

فقط به خاطر اعتیادش ترکش کردی؟؟؟؟چرا اجازه میدی پدرشوهر در مورد زندگی تو نظر بده؟؟؟؟

😔😔

خدا به دلت آرامش بده و به همسرت اراده ی ترک کردن

خیلی سخته، من از نزدیک دیدم آزار و اذیتهای داداشم

بلاهایی که سر مامان بابام می‌آورد و متاسفانه همچنان میاره

چندین و چندبار بردنش انواع کمپها، کلینیک، بیمارستان اعصاب و روان و مشاوره و روانپزشک و... 

چندبار هم خودش مایل به ترک بوده ولی متاسفانه دوباره برگشته💔

هرچی به دستش برسه مصرف میکنه، هیچ اراده ای نداره خودشو توش خفه میکنه

در این فکرم من و دانم که هرگز    مرا یارای رفتن زین قفس نیست    اگر هم مرد زندانبان بخواهد       دگر از بهر پروازم نفس نیست    
من میدونم اون نمیاد معذرت خواهی بهم‌گفت دیگ‌برنگرد با این ک من ب فکر اون بودم حتی باباشم گفت تو بری ...

تنها زندگی کنی بهتر از داشتن شوهریه که بهت گفته برو و پدر شوهری که گفته بری خوشحال میشیم ، دیگه خود دانی