2777
2789
عنوان

تا حالا شده شوهرتون...

269 بازدید | 21 پست

جلوی کسی ضایعتون کنه؟

شوهر خودم تو خونه خیلی خوبه ها ولی نمیدونم چرا پامونو از خونه میزاریم بیرون انگار دیوونه میشه

چن بار جلو خونوادش دعوام کرد حالا خودشون مشکل داشتن اعصابش خورد بودا بعد ب بهانه زمین خوردن بچه چنان دادی کشید روم آب شدم

یا مثلا ی چیزی رو ک فراموش کنم جایی ببرم یهو از کوره در میره اصلا نمیتونه تو عصبانیت جلو خودشو بگیره و وقتی تنها شدیم صحبت کنه همو موقع باید خودشو خالی کنه

هزار بار قهر کردم باش صحبت کردم ک یکم رعایت کنه حتی اگه مقصرم جلو  بقیه خجالت زدم نکنه میگه باشه اما همی ک یکم ناراحت شه باز همونجوری میشه

چیکارش کنم؟خییییییییلی دوسم داره ولی ای اخلاقش عوض بشو نیست

توام همونجا بر.ين بش

علي❤️ ريدم به خودت و اخلاقت عن اقا😏                         من باردار نيستم😁اين تيكر براي رسيدن به هدفه شوميه كه تو سرمه😃ممنون ميشم برام دعا كني به چيزي كه ميخام برسم😅❤️😘

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جوگیره 

ادمکجوگیرو هییچ کاریش نمیتونی بکنی چون اون لحظه مغزش کار نمیکنه فقط احساسی رفتار میکنه

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏

اره من نیز

ماه را گم نکنی...!                                                            جهت تعجیل درفرج طاووس اهل بهشت حجت بن الحسن العسکری علیه السلام روحی فداک(صلوات)                                (اللهم عجل لولیك الفرج بحق زینب کبري س)                           (ظهور نزدیک است ان شاءالله )                                                    

کلا تو دلش هیییییییییچی نیست میدونمم برام میمیره ولی بیشتر وقتا ک میریم بیرون با ناراحتیه مثلا کارتشو نیست غر میزنه ی سوئیچ هم‌من باید بدم دستش مدارکشو من ببرم کلا اخلاقش خاصه