2777
2789

خوبييي كه

فقط فرم دهي كار كن...

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیییلی سادس 

ادم تپل مثل من همیشه اشتها داره واسه همینم یه بند میخوره !!!!

ادم لاغر اشتها نداره و نمی خوره چاقم نمیشه 

شما باید یک سال مداوم شربت زینک بخوری روزی دوقاشق تا همیشه اشتها داشته باشی و بتونی غذا بخوری 

طبیعت و حیوونا ارث پدر و مادر مارو نخوردن پس بهشون ظلم نکنیم .زباله هارو فقط تو سطل زباله بندازیم و به حقوق حیوانات احترام بزاریم .ادبهر ادمی نشون دهنده تربیت خانوادگی اون ادم هست اگه کسی بی ادبی کرد و جوابشو ندادم واسه اینه که با عشق براش گزارش زدم و سپردمش به نی نی یار .بیایید احمق هارو را معروف نکنیم و با ابلهان بحث نکنیم .خدایا مرسی که همیشه شاد, سالم و خوشبخت ترین بودم  💖💖

میگن قرص سیپروهپتادین چاق میکنه البته من خوردم چندبار اتفاقا کمتر شد خوردنم چون همش میخوابیدم 

ولی اینو تازگی ها یه مقدار بهش پی بردم چیپس و شیرینی داره یه مقدار بهترم میکنه ولی بدیش اینه که اولاش سختم بود ولی الان بهتر شدم‌

نی نی یارها به من یه چیز یاد دادند که حتی تو مجازی هم نمیتونم درد دلمو بگم.نی نی یارها تا حالا چهار تا کاربریمو حذف کردیا. این کاربری به دست ۳ نفر می باشد
گاش میشد یه خورده از چربیهام بهت میدادم

شوخی کردم ولی خوبی.من ارزومه هم وزنت ش

تازه ملتفت شدم که:هرچه دلم خواست نه آن می شود.. هرچه خدا خواست همان میشود 🤗 🤗 من حسابم ز همه مردم این شهر جداست... من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست...... خدایا خودت که جریان ومیدونی... الهی آمین 🤲🤲🤲 
خیلی اب شدم قبلا ۵۳ بودم عالی بود الان حتی سینه هامم اب شده

حالا بعد كرونا برو باشگاه 

زندگي صحنه يكتا هنرمندي ماست/هر كسي نغمه خود خواند و اَز صحنه رود/ صحنه پيوسته به جاست / خرم ان نغمه كه مردم بسپارند به ياد 
همون دیگه اشتهام صفرههه..دوروز خوب بخورم وزن میگیرم مشکلم اشتهامه

منم گفتم یه سال مرتب زینک بخور!!!!!

طبیعت و حیوونا ارث پدر و مادر مارو نخوردن پس بهشون ظلم نکنیم .زباله هارو فقط تو سطل زباله بندازیم و به حقوق حیوانات احترام بزاریم .ادبهر ادمی نشون دهنده تربیت خانوادگی اون ادم هست اگه کسی بی ادبی کرد و جوابشو ندادم واسه اینه که با عشق براش گزارش زدم و سپردمش به نی نی یار .بیایید احمق هارو را معروف نکنیم و با ابلهان بحث نکنیم .خدایا مرسی که همیشه شاد, سالم و خوشبخت ترین بودم  💖💖
فقط ویتامین دی کم دارم بقیش نرماله.ویتامین دیم روی ۷ ازون میتونه باشه؟ تیرویید ندارم

لذت ببر از لاغری و سبکیت.....من میلیونها خرج کردم و کلی درد و زحمت کشیدم و میکشم تا لاغر شدم....

خدایا عزیزامو به خودت سپردم ...🌹
فقط ویتامین دی کم دارم بقیش نرماله.ویتامین دیم روی ۷ ازون میتونه باشه؟ تیرویید ندارم

نه اکثر خانم های ایرانی کمبود ویتامین دی رو دارن

پس ورزش کن و رژیم غذایی درست داشته باش 

به نظرم زیر نظر متخصص تغذیه باش

❤خدایا شکرت