2777
2789
عنوان

بچها بیاین رفتم سونو جنسیت سه‌قلو هام معلووووم شد😍😍😍😍

| مشاهده متن کامل بحث + 26204 بازدید | 1335 پست
فکر نکنم خانومی.احتمال خیلی زیاد درسته.شاید خطاش حتی یک درصدم نباشه

ممنون عزیزم که جواب دادی.انشاالله که هر چی خیره همون بشه‌

۱۳ هفته گفت دختره توی ان تی البته احتمال داد

چند روز پیش ۱۶ هفته در آنومالی یه سونوگرافی دیگه گفت صددرصد پسره

خیلی دوست دارم زودتر مطمعن شم

کسی مثل من بوده؟

خدایا شکر

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنونم گلم بابت دعای قشنگت ایشالله😍

عزیزم خدا ان شالله سه قلوهات رو‌زیر سایه پدر و‌مادرشون سالم‌وصالح نگه داره نمیدونم چرا بعضیا انقد منفی هستن مطمئن باش اینایی که میگن‌خدا صبر بده و‌دروغ میگی و‌اینا از حسادتشونه 

درسته سخته ولی تا یه مدتی سختی داری یکم بزرگ‌بشن میفتن تو سرازیری و‌فقط لذتشونو‌میبری ان شالله

مبارک باشه خانمی 🌹❤🌹

توی خاطرات بجز تو برگ یاد همه پژمرد... آخرین لحظه بودن زیر بار غم تو مُرد... چقدر امشب تو سکوتم... کوچه باز عطر تو داره... بوی یاس و شب و خونه تو رو یاد من میاره... یاد تو لالایی میشه واژه ها مثل ستاره... ولی تو نیستی و شعرم آسمونش ماه نداره... از اشک یاس کوچه ها تا چشم کور از گریه ها... با یاد تو زنده ام

عزیزم انشالله که سه قلوهات صحیح و سلامت به دنیا میان و باخودشون خیر و برکت هم میارن....انشالله زندگی خوب و خوشی کنار هم داشته باشین....برا منم دعا کن دکترم گفته اگه این هفته هم اگه قلب نینیم نزنه سقط میشه دعا کن معجزه بشه قلبش برام بنده😭

عشق مامان دوماه با من بودی و بهت عادت کرده بودم و چقدر ذوق اومدنتو داشتم ولی زود رفتی عشق مامان این دو ماه قد یه دنیا وابستت شدم و الان باید بدون تو نفس بکشم....یعنی میشه منم مادر بشم میشه برام دعا کنین😭😭😭😭😔😔😔😔
عزیزم خدا ان شالله سه قلوهات رو‌زیر سایه پدر و‌مادرشون سالم‌وصالح نگه داره نمیدونم چرا بعضیا انقد من ...

لذت نعمت های خدا بیشتره. خدا توانایی ش رو هم میده. ان شاالله سالم باشن. خانوما همه بگین ماشالا 😍

توی خاطرات بجز تو برگ یاد همه پژمرد... آخرین لحظه بودن زیر بار غم تو مُرد... چقدر امشب تو سکوتم... کوچه باز عطر تو داره... بوی یاس و شب و خونه تو رو یاد من میاره... یاد تو لالایی میشه واژه ها مثل ستاره... ولی تو نیستی و شعرم آسمونش ماه نداره... از اشک یاس کوچه ها تا چشم کور از گریه ها... با یاد تو زنده ام
عزیزم انشالله که سه قلوهات صحیح و سلامت به دنیا میان و باخودشون خیر و برکت هم میارن....انشالله زندگی ...

ان شاالله نی نی شما هم سالم ب دنیا میاد 🙏🤲😍

ماشاءالله 😘😍😍😍خداجووون😍ایشاالله بسلامتی زودترپات سبک بشه عزیزم 🤰🧚‍♂️🧚‍♂️🧚‍♀️خداروخیلی شاکر باش بخاطر این لطفش😊منم یدونه دخمل عشق دارم😍دعا میکنم خدا به هرکی که هنوز این نعمتای زیبای خدا نصیبشون نشده بزودی زود به همشون  نی نی بده😍😍😘😘😘😆😗

اسی از الان بگم قشنگ الان کیف و حال کن و لذت ببر منکه پدرم دراومد دوقلوهامو بزرگ کردم چه برسه به شما فکرشو بکن یجا برم باید دونفرم باخودم ببرم یا حموم کردنش .یا دوساعت طول میکشه اماده بشیم بریم الانم سر ممه خوردن دعواشون میشه

هر چه مغرورتر باشیتشنه ترند برای با تو بودنو هرچه دست نیافتنی باشیبیشتر به دنبالت می آیند؛امان از روزی که غروری نداشته باشیو بی ریا به آنها محبت کنیآن وقت تو را هیچ وقت نمی بینند؛سادهـ از کنارت عبور می کنند …