2777
2789
عنوان

بچها بیاین رفتم سونو جنسیت سه‌قلو هام معلووووم شد😍😍😍😍

| مشاهده متن کامل بحث + 26204 بازدید | 1335 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میدونی اونجا چی شد  گفت دو تا پسره رو که مطمئم دیدم ولی یکیشو نمیبینم جنسیتش چیه  چند با ...

اسی خوش به حالت چه حال خوبی داری...خدا پسراتو بهم بده ..دخترودارم..تورو خدا واسه منم دعا کن

تازه ملتفت شدم که:هرچه دلم خواست نه آن می شود.. هرچه خدا خواست همان میشود 🤗 🤗 من حسابم ز همه مردم این شهر جداست... من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست...... خدایا خودت که جریان ومیدونی... الهی آمین 🤲🤲🤲 

به نام خدا

هم وطن عزیز لطفا با پرکردن پرسشنامه زیر که در رابطه با اثرات دستگاه اینکوباتور  بر شخصیت نوزاد می باشد ، شما هم در این پژوهش سهیم باشید.

عنایت کنید خودتان پر کنید و در حد امکان به دیگران هم معرفی کنید. پاسخگویی هرچه بیشتر شما عزیزان بر دقت نتایج می افزاید.

سپاس از همکاری شما

مرادی- کارشناس ارشد مشاوره توانبخشی

لینک پرسشنامه :

https://forms.gle/ZFDmdeDe7cawG91g7

حس ششم دارم 

سلام ،،راست گفتین حس ششم دارین؟؟

تازه ملتفت شدم که:هرچه دلم خواست نه آن می شود.. هرچه خدا خواست همان میشود 🤗 🤗 من حسابم ز همه مردم این شهر جداست... من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست...... خدایا خودت که جریان ومیدونی... الهی آمین 🤲🤲🤲 
@مسینا     @گل_پری72 ‍  @1371مینا     @val_vale     @ت ...

وای جیگرم خدا حفظشون کنه بی استرس برییییی تا زایمان بعدم روی ماهشونو ببینی منم امروز بعد25 روز استرس سل فریم اومد ریسکم بالا بود اما نی نی سالمه وپسره🥰😍

تو منه بی اعتقاد منه بی باور رو با یه معجزه مومن کردی. مومن به وجودت مومن به اینکه هستی خوبم هستی وجود داری اونم به زیباترین شکل. آخ پسر کوچولوم پسرقشنگم خیلی عاشقتم🥰😍
ممنووونم بابت تبریکت عزیزم😍😍آره خیلی قشنگه

اسی چقدر خوشحال شدم از خوشحالیت،،انشالله با سه قلوهات همیشه شاد وخنده رولباتون باشه...واسه منم دعا کم کن دوقلو پسر بیارم.عاشقشم....خداروشکر کن

اسی چقدر خوشحال شدم از خوشحالیت،،انشالله با سه قلوهات همیشه شاد وخنده رولباتون باشه...واسه منم دعا ک ...

خدا حفظش کنه دخترتونو 

منم نینی میخوام اما همسرم نمیخواد😔

از این کاربری دو نفر استفاده میکنند   من و دوستم نازی

مبارک باشههههه 😍😍🌹🌹من ۲قلو دارم روانی شدم .خدا کمکمون کنه 

بنده یک عدد واژینیسموس بودم ک بعد ۹ماه درمان شدم.بعد ۶ماه تنبلی تخمدان داشتم و منتظر نی نی بودم ک با دارو دوقلو باردار شدم   سختیهاااا کشیدم  الهی  نذار هیچ زنی حسرت بچه به دلش بمونه .❤