2777
2789
عنوان

بچها بیاین رفتم سونو جنسیت سه‌قلو هام معلووووم شد😍😍😍😍

| مشاهده متن کامل بحث + 26204 بازدید | 1335 پست
بچها من ان تی رفتم،ممکنه برای جنسیت اشتبا تشخیص بده؟

نه فکر نکنم ولی خب بازم احتمالش هر چند کم هست

حالا چیه نی نی گلتون؟

خدایا خودت سه قلو هامو حفظ کن          
من دوستام دوقلو اند ولی باید بگم واقعا خانم اند ما دبیر علوم مون از شون پرسید ند چند تا بچه اید گفتن ...

به به چقدر کیف کررررررردم😍😍😍😍

پایدار باشه دوستیتون 

اسماشونم میگی؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب پس دیگه سعی کن اهمیت نده  بیشتر واسه دل خودت تلاش کن حالتو خوب کن دیگه خودت بهتر از من مید ...

فدات دوست مهربونم دعا کن برام 

فرشته کوچولو من بی صبرانه منتظرتیم تا بیای و به زندگیمون شادی ببخشی یه صلوات برا دخترم میفرستی که سالم بیاد بغلم 
ای جانم خداحفظشون کنه براتون من دوتا نینی دارم ولی اگه خدایه سه قلوهم بهم بده میذارم روتخم چشام &nbs ...

ممنونم عزیزم خدا حعظشون کنه😍😍😍😍

چقدر خوب که اینجوری میگید 😘

وااای خدای من چقدر قشنگ میشه منو دعا کنی؟به پول برسم و ی کار خوب پیدا کنم؟

برات دعا میکنم هر چی بهترینه و صلاحه برات اتفاق بیفته 

روز به روز پیشرفت کنی و به خواسته هات هم برسی 

خوبه؟

به به چقدر کیف کررررررردم😍😍😍😍 پایدار باشه دوستیتون  اسماشونم میگی؟

ملیکا و مبینا یکی از بهترین دوستام

در تاریخ 99/9/9 به آرزوم رسیدم                                 اگه ج ندادم فکر نکن میترسم دارم به حقوق حیوانات احترام میزارم ;)                                    این کاربری سه نفرى بوده حالا شدیم دونفری            l❤u                      کیا مثل من عاشق چیستانن ؟!سه تا زن تو دنیا از همه خوشگل ترن اگ گفتی چه کسانی هستند؟؟ میدونم که هیچکی نمتونه بگه خوب من به شما میگم!!👭👭👭👭👭👭👭👭👭👭👭👭👭👭👭👭👭👭💁💁💁مامانم خشمل چشم ابی م 🙈😘، انعکاس تصویرش تو آینه و سایه اش !
نمیتونی درس بخونی؟

ن فداتشم من ميگم از پنجره هم بيرونو نگاه ميكنم فك ميكنه با كسي رابطه دارم دارم اونو نگاه ميكنم تا ي مغازه ميخوام برم سر كوچه ده بار قلبم ب دهنم مياد ك اگه الان زنگ بزنه چي بگم

ارزوي ي كلاس زبان ب دلم مونده

نميزاره برم اشوب ب پا ميكنه

درسته میدونم کمی درکتون میکنم  ولی به نظر من بهتره به خدا توکل کنین هر چی از دستتون بر میاد ان ...

منم تنها امیدم به خداست گلم. ایشالا هرموقع صلاح دونست به بنده هاش این هدیه رو بده.

دوستان گلم دعا کنید مامان بشم چندین ساله چشم انتظارم🙏🙏🥺🥺. ممنون🌹🌹
ن فداتشم من ميگم از پنجره هم بيرونو نگاه ميكنم فك ميكنه با كسي رابطه دارم دارم اونو نگاه ميكنم تا ي ...

نمیدونم والا چی بگم کارت سخته 

ببین من مدرک فارغ التحصیلیم رو تو زبان گرفتم

ببین چطوری میتونم کمکت کنم 

خودت بگو 

مال شما جامع هست از کدوم سایت دانلود کردید منم برم بکنم؟

والا سرچ کردم اورد نمیدونم.سوپ جوجه رو زدم گلم.

لا حول و لاقوه(ت) ال بالله.خداجونم‌قول میدم اروم باشم و همه چیو به تو سپردم خودت واسمون حلش کن و بهناممو خوب خوب کن و بهم برش گردون.مرسی.بوس بوس💋❤❤❤💋😍.

میگم چطور سه قلو شد؟چیزی مصرف کردی؟

مامان دوقلوها👧👦💕....🍁بخون🍁⬅  ........✅گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا