2777
2789
عنوان

بچها بیاین رفتم سونو جنسیت سه‌قلو هام معلووووم شد😍😍😍😍

| مشاهده متن کامل بحث + 26204 بازدید | 1335 پست
واييييي خوشبحالت كار خاصي كردي ك سه قلو بشه؟؟يا خدادادي بود؟

ممنونم عزیزم 

خدادادی چون ناخواسته باردار شدم البته بهتره بگم خداخواسته ولی بعدش خوشحال شدم

خدایا خودت سه قلو هامو حفظ کن          

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنونم عزیزم   خدادادی چون ناخواسته باردار شدم البته بهتره بگم خداخواسته ولی بعدش خوشحال ...

مبارکت باشه ابجی ایشالله بسلامتی بدنیا بیان بزرگ بشن،قبل حاملگی چیز خاصی نخوردی؟طبع بدنت گرمه یا سرد؟گرمی خیلی میخوردی؟شوهرت چطور اونم چیز خاصی مصرف نکرده؟

دوست گلم برای رسیدن به خواسته هام صلوات میفرستی؟لایک کن منم بفرستم برات
واييييي خوشبحالت كار خاصي كردي ك سه قلو بشه؟؟يا خدادادي بود؟

راستش داستان زندگیتونو خوندم و از ته دلم دعاتون کردم و متاسف شدم برای رفتار های همسرتون ایشالله که بهترین کارو انجام بدین 

جون ندونستم چی بگم دیگه صلاح دونستم نظر ندم 

خدا همیشه دوستته ازش کمک بخواه میدونم تا حالا هم خواستی و اونم کرده ولی توکل کن بهش و هر کاری از دستت بر میاد انجام بده

راستش داستان زندگیتونو خوندم و از ته دلم دعاتون کردم و متاسف شدم برای رفتار های همسرتون ایشالله که ب ...

عزيزدلمي ممنونم از قلب پر مهرت 

مطمئنم مادر نمونه اي ميشي واسه فرزندات 

بخدا هميشه و همه جا گفتم اگه تا الان صبر كردم و تحمل كردم چون حس ميكردم ي چيزي ته قلبم ميگفته صبر كن همه چي درست ميشه خودم همه چيزو درست ميكنم واقعا ميگم

من حتي واسه كتكام نرفتم پزشكي قانوني همش ي حسي بهم ميگه صبوري كن همه چي درست ميشه ته دلم خيلللللي روشنه چون من خيلي زودرنجم و طاقت سختيو ندارم ولي اينكه تا الان ك دو سال و نيمه اين همه سختي كشيدم و لب نزدم دليلش بودن خدا تو قلب و ذهنمه

مبارکت باشه ابجی ایشالله بسلامتی بدنیا بیان بزرگ بشن،قبل حاملگی چیز خاصی نخوردی؟طبع بدنت گرمه یا سرد ...

ممنونم گلم بابت تبریکت 

طبعمو من هیچ وقت چیه ولی گرمی زیاد نمیخورم بیشتر تغذیه ام سردیه برنج و گوجه و خیار و اینا هر چی سردیه دوست دارم

نه چیز خاصی مصرف نکردیم 

نه مال من اینه شربت توت فرنگی و سه بار فشار  اشکالی تداره الان اینو دانلودش میکنم  یا ش ...

لا حول و لاقوه(ت) ال بالله.خداجونم‌قول میدم اروم باشم و همه چیو به تو سپردم خودت واسمون حلش کن و بهناممو خوب خوب کن و بهم برش گردون.مرسی.بوس بوس💋❤❤❤💋😍.
واقعا فاز بعضیاتون چیه ته دل ادمو خالی میکنین همه میدونیم سختی داره ولی شادیش هزار برابر 

من دوستام دوقلو اند ولی باید بگم واقعا خانم اند ما دبیر علوم مون از شون پرسید ند چند تا بچه اید گفتند سه تا ی داداش هم داریم یعنی سه قلوایم بعد دبیرمون پرسید برای مادرتون سخت نبوده گفتن نه بعد من از شون سوال کردم یکی از خواهرا گفت یکی شون واقعا توی خونه خیلی شیطونه ولی هر دوتاشونم درسشون عالی بود الان هم دارند دکترا مخونن هنوز هم باهم دوستیم 

در تاریخ 99/9/9 به آرزوم رسیدم                                 اگه ج ندادم فکر نکن میترسم دارم به حقوق حیوانات احترام میزارم ;)                                    این کاربری سه نفرى بوده حالا شدیم دونفری            l❤u                      کیا مثل من عاشق چیستانن ؟!سه تا زن تو دنیا از همه خوشگل ترن اگ گفتی چه کسانی هستند؟؟ میدونم که هیچکی نمتونه بگه خوب من به شما میگم!!👭👭👭👭👭👭👭👭👭👭👭👭👭👭👭👭👭👭💁💁💁مامانم خشمل چشم ابی م 🙈😘، انعکاس تصویرش تو آینه و سایه اش !
عزيزدلمي ممنونم از قلب پر مهرت  مطمئنم مادر نمونه اي ميشي واسه فرزندات  بخدا هميشه و همه ...

ممنونم لطف داری تو 

تو قلبت حتی بیشتر از همه ماها پر مهر تره😍

مطمئنم حال دلت خوب میشه 

نگران نباش همه ماها یه جور مشکلاتی داریم 

هر کاری که خودت صلاح دونستی و از خدا کمک بخواه و انجامش بده منظورم اینه همین جوری نشین واسه حال دلت یه کاری بکن و بقیشو بسپار به خدا

ممنونم لطف داری تو  تو قلبت حتی بیشتر از همه ماها پر مهر تره😍 مطمئنم حال دلت خوب میشه  ...

فداي تو بشم 

لطف داري مهربونم

تصميممو ك گرفتم ي جورايي اما ي چند ماه ديگه هم تحمل ميكنم اين دفعه زد يا خيانت ديدم ازش يا بيشتر از اين بيكار موند تموم ميكنم همه چيو 

ميرم ي وكيل ميگيرم چون تا الان مقداري پول جمع كردم طلاهامم هست ميتونم ي وكيل بگيرم ك كارامو بكنه و تموم كنه همه چيو

چون دو سال و نيم كم نيست ك از عمرم رفت ولي دريغ از ذره اي ادم شدن 

از اين اذيتم ك باز بايد برگردم تو همين خونه داغون

خدايا خودت بهم كمك كن همين😔😔😔😔